Der er i det hele taget end ikke antydningen af kant eller dybde i den sort-hvide romanbladsfortælling, men heldigvis liver filmen gevaldigt op i sidste akt, da skibet (gudskelov) omsider rammer et isbjerg, og Cameron bevæger sig ud på mere familiært terræn. Han kan som få komponere destruktion, og krydsklipningen mellem anstrengelserne for at slippe fri inde i skibet og den ydre ødelæggelse af kolossen er stadig medrivende at overvære.

At “Titanic” er i 3D føjer dog absolut intet til filmen, men omvendt er effekten heller ikke distraherende at overvære – den er blot ligegyldig for oplevelsen. Hvis man bare elsker filmen og aldrig har set den på det store lærred, er det muligvis værd at indløse billet. Vi andre må blot trække på skuldrene og konstatere, at selvom “Titanic” stadig er et imponerende syn rent effektmæssigt, så er den ligesom skibet selv også en stor kluntet og tom konstruktion, der fortsat ikke kan holde sig oven vande gennem hele spilletiden.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 Jb-film 12 år siden

3D gør ikke den store forskel - det lyder til, at en almindelig udgivelse på Blu-ray er rigeligt.
Gravatar

#22 Jack Slater 12 år siden

Når man tænker over det, så har mange (eller nogle) af James Cameron's film meget (meget) simple historier, men helheden (effekter, storslåethed, filmning, skuespil osv.) løfter hele filmen op på et meget højere niveau og den simple historie bliver ikke en nær så negativ ting som den burde.

Både Titanic og Avatar er eksempler på dette IMHO :)
Gravatar

#23 elwood 12 år siden

Billede 3
Man er nået ret langt med Animatronic.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#24 BN 12 år siden

X&O (20) skrev:
Jeg kan ikke lade være med at drage paralleller mellem denne anmeldelse og anmeldelsen af Avatar som Ildved gav 6 stjerner. Min tanke er at Ildved vil give Avatar samme behandling om 13 år.


Det, du her skriver, er der kun belæg for, såfremt han gav 'Titanic' 6 stjerner for 14-15 år siden.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 Notional 12 år siden

SIR Ridley Scott (16) skrev:
Jeg tror 3D virker bedst i mere lukkede scener, hvor omgivelserne kommer til udtryk.

Ganske uenig. Én af de film, der for alvor viste fordelen ved 3D var Transformers 3. Man kan let diskutere hvor "god" filmen var, men skydiving scenerne i 3D var ganske enkelt episke. Udspringningen ned ad bygningen gav et sus i maven og en fantastisk oplevelse ingen 2D film ville kunne i samme omfang. 3D kan gøre film bedre, men skal jo bruges korrekt.

Jeg har aldrig set Titanic, men skal ind i Imperial og se dem. At få gode pladser var ikke let. Der er forresten brugt 100 mio$ på konverteringen, så vi er i en helt anden genre af post production 3D end hvad vi hidtil har set. Det bliver spændende at se om det kan være i samme liga som ægte 3D.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#26 Richard Burton 12 år siden

Notional (25) skrev:
Det bliver spændende at se om det kan være i samme liga som ægte 3D.


Vurderet ud fra det gennemsnitlige niveau af ægte 3D film her , så vil det jo være en katastrofe, hvis det ikke kan :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#27 X&O 12 år siden

BN (24) skrev:
Det, du her skriver, er der kun belæg for, såfremt han gav 'Titanic' 6 stjerner for 14-15 år siden.


Ja, og det ved vi ikke. Det er bare nærliggende at kritikpunkterne i Titanic anmeldelsen sagtens kunne overføres til Avatar.
Gravatar

#28 chandler75 12 år siden

X&O (27) skrev:
Ja, og det ved vi ikke. Det er bare nærliggende at kritikpunkterne i Titanic anmeldelsen sagtens kunne overføres til Avatar.


Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det bliver med "Avatar" om 14-15 år, men jeg kendte også anmelderen, da "Titanic" først kom frem, og han har altid været lunken over for den.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#29 Richard Burton 12 år siden

#28 Den 22. april om morgenen, er jeg indehaver af et dokument, som dementerer anmelderens oprindelige synspunkter på Avatar, underskrevet af anmelderen. Bare vent! Jeg skal blot bruge en flaske Makers Mark og et parti Brooklyn brown ales og så kommer sandheden for en dag :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#30 Nicki52 12 år siden

En film jeg ikke skal se, hvis den kommer i biografen i 3D er Find Nemo. Der er ikke nogen der gider at betale for at sove.

Men tak for listen SIR Ridley Scott, så ved jeg hvilke film jeg ikke gider at se i 3D.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: