Gravatar

#1361 frankdrebin 14 år siden

Jeg fik en side anbefalet af en ven som hedder thisiswhyyourefat.com.. Det er ikke deciderede opskrifter, men mere bare beskrivelser af retter som folk er kommet på.. Nogle af dem er virkelig langt ude! Men bestemt et kig værd!

Og lur mig ikke om man kan få nogle gode idéer ;)
Gravatar

#1362 Skeloboy 14 år siden

#1361 - det meste ser sgu lidt klamt ud :), men den der pizza-slik ting er faktisk meget fed
Gravatar

#1363 Skeloboy 14 år siden

Det er laaang tid siden, jeg har lavet noget, der smager så godt:

Har lavet svinekoteletter i soya med vilde og ris og noget grøntsagshalløj til...og det er sidste nævnte, der smagte helt genialt:

Porre, gulerod og hvidløg sauteret i stegefedtet fra koteletterne, og dertil overhældt med lidt risvinseddike, lidt soya og lidt fløde...fucking hell, det var godt :)
Gravatar

#1364 DarkLight 14 år siden

Lyder lækkert! Selvom risvinseddike er sgu ikke noget man lige har liggende...

Jeg holder halloween og er ved at lave en afhugget hånd. Resultatet kommer lige om lidt...
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1365 Skeloboy 14 år siden

#1364 - nej. Men det er også mere end 1 år siden, jeg har købt flasken...
Gravatar

#1366 davenport 14 år siden

Så kom den til at stå på æggekage med tomat, agurk og et spinkelt drys af Bacon, champ og løg.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1367 Kochie 14 år siden

Det lyder virkelig lækkert. Æg, tomat og bacon går generelt bare rigtig godt sammen. Men hvor er purløgene?
Gravatar

#1368 dyg 14 år siden

Ingen mel?!? :)
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#1369 misuma 14 år siden

I morgen satser jeg på at finde et stort kalkunbryst som skal skæres lidt op, fyldes med pikantost, drysses med timian og salt/peber og så en smut i ovnen. Ellers skal der bare kartofler og brun sovs til. Keep it simple is my motto Ü
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#1370 Skeloboy 14 år siden

Bacon om da!

Flødekartofler med porre og marinerede svinekoteletter

Skriv ny kommentar: