#130 jeg er helt med på det med bagekartoflen:) men hvis du skulle komme hjem til nogle tosser som insistere på mirko kartofler bliver de betydeligt bedre med 45- 1 time i ovnen.
Mhs til sukker så synes jeg at det og sød frugt tager toppen af det stærke. Men det er selvfølgelig rigtigt at tør champagne og kransekage sammen gør champagnen mere tør. Samtidigt gør sødmen i stærke øl det høje IBU i visse IPA'ere tåleligt(jeg er pjattet med humlet bittre øl)
Nu I snakker madtips, er der så nogen der kan sige mig om man kan fryse, derefter optø og så vellykket bruge de små bægre med pasteuriserede æg? Jeg får sjældent brugt alle seks.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
#139 - hvis man skal ordkløve lidt, så står der faktisk ikke, at pas. æg kan nedfryses, hvis man læser på Danæg...jeg ved ikke om der er en forskel på pas.æg der er forfrosne og så selv fryse dem ned...det er det sikkert, men jeg er også uddannet kværulant:)
#131 jessup 15 år siden
Mhs til sukker så synes jeg at det og sød frugt tager toppen af det stærke. Men det er selvfølgelig rigtigt at tør champagne og kransekage sammen gør champagnen mere tør. Samtidigt gør sødmen i stærke øl det høje IBU i visse IPA'ere tåleligt(jeg er pjattet med humlet bittre øl)
#132 Skeloboy 15 år siden
#133 jessup 15 år siden
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Bittern...
IPA(Indian Pale Ale)og så kan man også se at jeg ikke ved hvad jeg snakker om - det er malten der sænker styrken af IBU.
#134 lagoni 15 år siden
#135 davenport 15 år siden
#136 jessup 15 år siden
Svitset i smagfuld(som i smager af meget) olivenolie : 2 røde pebber, 1 løg, 1 porre(skulle af vejen)
4 hvidløg svitset alene sluttet af med en stor teske karry.
1 stor teske karry
5 teske kyllingefond, 3 teske balsamico
1 lille håndfuld salvie (den lille plante har tjent mig godt)
salt, pebber
2 dåser tomater - man kan godt få friske tomater der smager af noget(et hint af sommer kun) på nuværende årstid men 50-70 kr. kiloet er for meget.
det hele kogt i 15-20 min. og stavblendet.
tilbehør: valnøddebolle med smør.
#137 lagoni 15 år siden
Nu I snakker madtips, er der så nogen der kan sige mig om man kan fryse, derefter optø og så vellykket bruge de små bægre med pasteuriserede æg? Jeg får sjældent brugt alle seks.
#138 davenport 15 år siden
#139 jessup 15 år siden
http://www.arla.dk/C1256FA800483D00/O/blank-111111...
#140 Skeloboy 15 år siden