Gravatar

#1421 davenport 14 år siden

Kunne eddermame også godt æde noget junkfood efter alt det julemad.. Det værste er, at alt det vi har i køleskabet er rester. Magter ikke mere and og flæskesteg!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1422 Skeloboy 14 år siden

Så er Nytår 2010-menuen klar - og det bliver eddermame godt!

Appetizer: Grissini med tapanader af oliven og soltørret tomat

Forret: Ristede kammuslinger med kartoffelskum og Alba-braiseret fennikel

Ganerenser: Champagnesorbet

Hovedret: Langtidsbraiseret svinekæber med pommes anna, rodfrugter og portvinssauce

Dessert:
Chokolademousse på mandelbund med slør, appelsin/safran-sauce, jordbærcoulis og vaniliecreme

Aften: Kransekage og chokoladetrøffel
Gravatar

#1423 jessup 14 år siden

Det er lækkert ud. Foretten ser umiddelbart mest spænende ud men desserten ser lækrest ud - nam.
This is just until June
Gravatar

#1424 Skeloboy 14 år siden

#1423 - jeg er også blevet mere interesseret i forret og dessert. Har ikke mad-skills nok til de vilde hovedretter, og derfor bliver det ofte det samme: kød, sauce og kartoffel på en eller anden måde.

Kransekagen og chokoladetrøflerne bliver selvfølgelig også hjemmelavet. og det gør grissinierne også.
Gravatar

#1425 jessup 14 år siden

For noget tid siden fik jeg kammuslinger med røget benmarv på(på restuarant) - det var helt eventyrligt godt.

Kød sauce og kartofler er, når der er lagt arbejde i det, altid et hit. Og jeg synes det er et godt valg med kæberne - det røde kød kan man altid lave(selvom det sikkert er det jeg selv ender med:)
This is just until June
Gravatar

#1426 MOVIE1000 14 år siden

Det er ikke en menu for mig :(

I aften får vi gæster og vi skal have.

Kartoffler
Ovnstegt oksesteg.
Med masser af grønt til.
Frugtsalat
Chips, nødder, rester af julekonfekterne
også
en hjemmelavet kage med jordbærgrød, creme og flyde (sukkerfri)

Der skal en masse vin, øl og sodavand på bordet.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#1427 chronaden 14 år siden

#1422

Kan jeg få din opskrift på portvins sauce og pommes anna? :)
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#1428 Skeloboy 14 år siden

#1427 - har ikke en opskrift på portvinssauce. Stykker den bare lidt sammen af stegesky fra svinekæberne, fløde og evt. lidt bouillon...måske endda et kraftben.

Vi bruger nok denne opskrift til Pommes Anna
Gravatar

#1429 DarkLight 14 år siden

Skeloboy, vi er endt på noget af det samme til nytårstalen :)

Jeg tager grov Grissini med svampecreme og krydderurtemaro, samt kammusling-ceviche med æble/peberrodscreme på ristet rugbrød.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1430 chronaden 14 år siden

#1428
Ah, så man kan bare lave den efter normal rødvins sauce opskrift?

Og med samme mængde portvin som man bruger rødvin normalt?
http://www.lebowski.dk/film.html

Skriv ny kommentar: