Gravatar

#1601 DarkLight 14 år siden

Det lyder fornuftigt. Husk dog:
- Brug mindre gær og lad det hæve mere. Gerne natten over.
- Ælt meget mere end du tror.

This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1602 Skeloboy 14 år siden

#1601 - ok, cool nok. Plejer altid at ælte godt igennem i 5 minutters tid.

Skal det så stå i køleskabet natten over?
Gravatar

#1603 DarkLight 14 år siden

Nej, jeg plejer bare at stille det på køkkenbordet.

Jeg har lavet dette meget på det sidste, og bliver rigtig godt

http://signesmad.dk/no-knead-bread/bagv%C3%A6rk/
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#1604 jessup 14 år siden

Har ikke fået lavet meget varm mad her på det sidste og det bliver heller ikke det mest komplisereti aften - havde lyst til ribbensteg.

Ribbesteg gnedet med salt
hvide asparges
kartofler
tomatsalat

Fik et røvertilbud på 7 retter på Kokkeriet og skal have bestilt bord en af dagene - jeg glæder mig.
This is just until June
Gravatar

#1605 jessup 14 år siden

Lidt gentagelse fra igår:

Ovnstegt kylling
Hvideasparges og grønne bønner
Bagekartofler
Tomater bagt med tomateddike, solsikkerkerner, lidt oregano og rapsolie.
Sovs
This is just until June
Gravatar

#1606 Skeloboy 14 år siden

Chili con fucking carne!

Og så har jeg fået en 15 l suppegryde samt lagt billet ind på en røremaskine med kødhakker og pølseting og en skæremaskine...og lidt mere, som jeg har glemt lige nu...
Gravatar

#1607 jessup 14 år siden

Skeloboy (1606) skrev:
Chili con fucking carne!

Og så har jeg fået en 15 l suppegryde samt lagt billet ind på en røremaskine med kødhakker og pølseting og en skæremaskine...og lidt mere, som jeg har glemt lige nu...



Er det noget du har fåe/fårt gratis? Du kan lave uendelige mange ting på det monstrum - især julefrokosten ser ud til at blive et hit i dit hjem kommende jul:)

Har fri disse dage men skal stadig en del denne uge og har derfor lavet en røvfuld frikadeller til lidt nem opvarming. De blev dog de mest kedelige jeg endnu har lavet.

Til frikadellerne:

forkogte gulerødder og kartofler ovnbagt med lidt olie og lidt Banjuls eddike, bagt ved lav temperatur og fik 20 min. til sidst med højere varme og lidt hidløgsmør.

Dampet broccoli.

Hvis der er nogen der har meget erfaring med dampning og dampgryder såskriv lige et par ord. Overvejer at købe en form for dampgryde - dog nok førs en asparges koger.
This is just until June
Gravatar

#1608 davenport 14 år siden

Måtte lave lasagne til aften. Blev træt af alt det mad fra barnedåb. Der trængte til en ny duft i huset.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1609 HonoDelLoce 14 år siden

davenport (1608) skrev:
Måtte lave lasagne til aften. Blev træt af alt det mad fra barnedåb. Der trængte til en ny duft i huset.


Jeg biksede også lige min hjemmelavede karry-lasagne sammen.. Det var (som sædvanligt) et hit ! ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#1610 Skeloboy 14 år siden

jessup (1607) skrev:
Er det noget du har fåe/fårt gratis?

Ja. Min farmors søster har ryddet op, så fård et gratis. Der er også nogle flere ting, men kan sgu ikke huske hvad. Jeg får også en masse Madame Blå-ting, men det er jo kun til pynt.

Plus jeg har været hos en kammerat og hente en fødselsdagsgave...

Le Creuset-pande

Skriv ny kommentar: