Vil lave et eller andet snask med rødbeder, noget ost(nok feta) og så pasta...og så nogle hakkedrenge til...
Tror det bliver sådan her: skærer rødbeder fint, svitser på pande med løg og hvidløg...og blander med pasta og derefter blander den blanding med feta og lidt creme fraiche...
Pressede i går lidt over 60liter æblemost af belle de boskoop. De har lige har fået lidt nattefrost, som det sig høre. Helt fantastisk most, dejlig syrligt uden at være surt.
Prøve pressede i mandags, da blev det til 14liter, presset på Spartan. Noget sødere men stadig rigtig god.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Er der nogen umiddelbar forskel på en stegeso og en "hollandsk ovn" dvs. en støbejernsgryde i ovnen?
Umiddelbart kan jeg ikke se den store forsdkel på en stegeso og en hollandsk ovn. En stegeso af ler (tror det er det mærket Römertopf laver) gør det dog nok ldit anderledes, da den gør maden mere 'fugtig'.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
#1821 DarkLight 13 år siden
#1822 jessup 13 år siden
#1823 Skeloboy 13 år siden
Dagens aftensmad var noget gullasch-agtigt med pastinak, selleri, gulerød og en masse rødvin...
#1824 Skeloboy 13 år siden
Tror det bliver sådan her: skærer rødbeder fint, svitser på pande med løg og hvidløg...og blander med pasta og derefter blander den blanding med feta og lidt creme fraiche...
#1825 HelmerJ 13 år siden
Prøve pressede i mandags, da blev det til 14liter, presset på Spartan. Noget sødere men stadig rigtig god.
#1826 lagoni 13 år siden
Umiddelbart kan jeg ikke se den store forsdkel på en stegeso og en hollandsk ovn. En stegeso af ler (tror det er det mærket Römertopf laver) gør det dog nok ldit anderledes, da den gør maden mere 'fugtig'.
#1827 HelmerJ 13 år siden
#1828 DarkLight 13 år siden
#1829 davenport 13 år siden
#1830 HelmerJ 13 år siden