Gravatar

#1831 davenport 13 år siden

Gang i det lille lørdagskøkken...
Koger høne til tartaletter i morgen.
Koger spagetti med kødboller til de små.
Laver roastbeef med ovnbagte kartofler og whiskeysovs til de store..

Bør jeg bage??
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1832 davenport 13 år siden

Så er der høns i asparges. Det er sgu nemt at lave. Så skal der bare skæres en tomat, så det minder om en 80års fødselsdag...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1833 Kochie 13 år siden

davenport (1832) skrev:
Så er der høns i asparges. Det er sgu nemt at lave. Så skal der bare skæres en tomat, så det minder om en 80års fødselsdag...

Og det smager fantastisk!

Aftensmaden står på frabundenlavetmikrooptøet lasagne.

Tomat, bladselleri, gulerod, løg, hvidløg, tomatpure, oregano, basilikum, salt, peber, parmesan, rødvin, hønsefond, mozzarella, bechamel og muskat.

Blandet med fuldkornspastaplader, frosset ned i portioner, skal spises med rigelige mænder grøn salat. Livret.
Gravatar

#1834 Skeloboy 13 år siden

#1833 - hvis du helt tilfældigvis har en gasbrænder, så er det et godt tricks til at bruge den til osten ovenpå, så den bliver sprød igen :)

Skal selv have brændende kærlighed, som er ret simpelt...

Mos med Bacon, løg og rødbeder...overvejer dog at smutte ud efter en knoldselleri, jeg kan blande i.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1835 davenport 13 år siden

Har også like bagt et fad chokolade cookies
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1836 Skeloboy 13 år siden

Skal enten have:
Okseragout med jordskokker, timian og sort peber med mos

eller

Pasta med gremolata og halvbagte tomater og et eller andet fisk til...

Det kommer lidt an på, om jeg kan finde noget billig oksekød
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1837 Kochie 13 år siden

SU'en er ved at være væk, så jeg har bakset en af de billigere retter sammen til i dag og i overmorgen, når jeg kommer hjem fra træning.

650 gram kartofler
250 gram knoldselleri
Kyllingefond og krydderier
Koge i 30 minutter
Blende med fromage fraiche, smages til med salt og peber.

Det smager nu godt.
Gravatar

#1838 Skeloboy 13 år siden

#1837 - ikke ringe.

Når man ikke har supermange penge, så kan det godt betale sig at købe en meget billig vin og bouillon...det kan gøre forholdsvis uinteressant mad meget bedre...

F.eks. bliver pasta med løg, hvidløg, tomatpure og krydderier meget bedre med lidt vin i...og Bacon
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1839 Skeloboy 13 år siden

Der var vildt kød i tern på tilbud(på frost)

Så det bliver vildtragout med jordskokker og mos :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1840 Kochie 13 år siden

Skeloboy (1838) skrev:
#1837 - ikke ringe.

Når man ikke har supermange penge, så kan det godt betale sig at købe en meget billig vin og bouillon...det kan gøre forholdsvis uinteressant mad meget bedre...

F.eks. bliver pasta med løg, hvidløg, tomatpure og krydderier meget bedre med lidt vin i...og Bacon

Just præcis. Jeg hælder også rødvin i bolognesen, eller hvad pokker man kalder min udgave af pasta med kødsovs. Det er fantastisk ^^

Skriv ny kommentar: