Gang i det lille lørdagskøkken... Koger høne til tartaletter i morgen. Koger spagetti med kødboller til de små. Laver roastbeef med ovnbagte kartofler og whiskeysovs til de store..
Bør jeg bage??
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Når man ikke har supermange penge, så kan det godt betale sig at købe en meget billig vin og bouillon...det kan gøre forholdsvis uinteressant mad meget bedre...
F.eks. bliver pasta med løg, hvidløg, tomatpure og krydderier meget bedre med lidt vin i...og Bacon
Når man ikke har supermange penge, så kan det godt betale sig at købe en meget billig vin og bouillon...det kan gøre forholdsvis uinteressant mad meget bedre...
F.eks. bliver pasta med løg, hvidløg, tomatpure og krydderier meget bedre med lidt vin i...og Bacon
Just præcis. Jeg hælder også rødvin i bolognesen, eller hvad pokker man kalder min udgave af pasta med kødsovs. Det er fantastisk ^^
#1831 davenport 13 år siden
Koger høne til tartaletter i morgen.
Koger spagetti med kødboller til de små.
Laver roastbeef med ovnbagte kartofler og whiskeysovs til de store..
Bør jeg bage??
#1832 davenport 13 år siden
#1833 Kochie 13 år siden
Og det smager fantastisk!
Aftensmaden står på frabundenlavetmikrooptøet lasagne.
Tomat, bladselleri, gulerod, løg, hvidløg, tomatpure, oregano, basilikum, salt, peber, parmesan, rødvin, hønsefond, mozzarella, bechamel og muskat.
Blandet med fuldkornspastaplader, frosset ned i portioner, skal spises med rigelige mænder grøn salat. Livret.
#1834 Skeloboy 13 år siden
Skal selv have brændende kærlighed, som er ret simpelt...
Mos med Bacon, løg og rødbeder...overvejer dog at smutte ud efter en knoldselleri, jeg kan blande i.
#1835 davenport 13 år siden
#1836 Skeloboy 13 år siden
Okseragout med jordskokker, timian og sort peber med mos
eller
Pasta med gremolata og halvbagte tomater og et eller andet fisk til...
Det kommer lidt an på, om jeg kan finde noget billig oksekød
#1837 Kochie 13 år siden
650 gram kartofler
250 gram knoldselleri
Kyllingefond og krydderier
Koge i 30 minutter
Blende med fromage fraiche, smages til med salt og peber.
Det smager nu godt.
#1838 Skeloboy 13 år siden
Når man ikke har supermange penge, så kan det godt betale sig at købe en meget billig vin og bouillon...det kan gøre forholdsvis uinteressant mad meget bedre...
F.eks. bliver pasta med løg, hvidløg, tomatpure og krydderier meget bedre med lidt vin i...og Bacon
#1839 Skeloboy 13 år siden
Så det bliver vildtragout med jordskokker og mos :)
#1840 Kochie 13 år siden
Just præcis. Jeg hælder også rødvin i bolognesen, eller hvad pokker man kalder min udgave af pasta med kødsovs. Det er fantastisk ^^