Gravatar

#361 filmz-jonasgr 15 år siden

Pasta, grøntsager, kylling. Nemt, hurtigt, sundt.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#362 enfilmnørd 15 år siden

Kylling parteret, svidset på panden, med en lille smule karry. "marineres" med lidt sammenpisket ketshup, brun farin, sennep og citronsaft. Bages i ovnen med, på et lag af champignon, der lige er blevet dehydreret i en gryde, med lidt smør og rigeligt med hvidløg. Har på et tidspunkt glemt af tage champignonerne op i en gryde først, og fjerne vandet. Det gør jeg ikke igen, kyllingen blev mere kogt, end stegt.

Tilbehør: hasselbagte kartofler og salat
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#363 dyg 15 år siden

Var på sushi-kokkeskole, der blev arrangeret på min arbejdsplads i samarbejde med en lokal sushi-restaurant.

Så det blev til..:
- Små maki ruller med Agurk og avocado
- Store maki ruller: California rolls og ellers tun og teriyaki laks
- Nigiri med spicy tun, torsk, laks og tigerrejer

Derudover diverse japanske snacks (soyabønner, tang-salat og mix af div. nødder og ærter) og drikkevarer (øl + sake).

Jeg er super duper overmæt nu.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#364 enfilmnørd 15 år siden

#363
Ikke dårligt
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#365 Skeloboy 15 år siden

Laks med ris og grøntsager

Laks pakket i sølvpapir med citronsaft, hvidvin, forårsløg, hvidløg, dild og salt

Grøntsager(squash, peberfrugt, cherrytomat, mango, gulerod) i ovn med rosmarin og hvidvin.

Brune ris blandet med feta, basilikum og forårsløg...fandeme godt!!!

Og så lige friske jordbær dyppet i orange-chokolade til bagefter...mums
Gravatar

#366 davenport 15 år siden

Det blev til toast med spejlæg i aftenens anledning..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#367 Skeloboy 15 år siden

I går og i dag:

Frisk pasta med grøntsager og laks:

Kog brocoli meget kort. Skær gulerod og courget fint. Sautere på en pande, tilsæt lidt salt og hvidvin, samt fløde...

Laks krydres med dild og salt, steges på en rygende varm pande i olivenolie, hvor der kommer citronsaft på...

Bland den friske pasta med grøntsager, og server...det er sgu rigtig lækkert
Gravatar

#368 davenport 15 år siden

Til aften laver jeg fisk. Og så vil jeg prøve noget nyt. En æggestand med broccoli, der skal bage i ovnen, så den kan skæres i skiver.
Dertil en mørk svampesovs, og nye kartofler med smør og persille.

Jeg går igang kl. 18 og glæder mig til en tur i køkkenet, efter at være kommet hjem fra Kbh, hvor McD endda har åbent om morgenen...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#369 jessup 15 år siden

Peter Hetzmann er en af guruerne i hvordan man effektivt kan bruge et af de essentielle værktøjer i køkkenet - knivene. Her er et klip på 6 ½ minut der giver en hurtig (og pædagogisk) gennemgang i de grundlæggende knifeskills:

http://www.hertzmann.com/techniques/index.php?The_...
This is just until June
Gravatar

#370 elwood 15 år siden

Jeg troede det var Casey Ryback der var proffen 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: