Gravatar

#1841 Skeloboy 13 år siden

Det var udmærket...dog var kødet ikke det allerbedste...det var på frost, og det skulle lynoptøes, og der kom desværre lidt vand ind i pakken.

Men ellers smagte det fint nok, og den blanding af timian, peber og hvidløg, der var som drys, var rigtig god!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1842 lagoni 13 år siden

Hvordan laver du sådan noget vildt/okseragout?
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#1843 Skeloboy 13 år siden

#1842 - det her var bare fra en opskrift på nettet:

http://www.aarstiderne.com/Opskrifter/Opskrift/oks...

Men det kan laves på mange måder. Generelt er ragout vist bare et ord for en ret med kød, væske og jævning...så du tager bare noget kød, bruner det, hælder mel over, tilsætter væske og derefter hvad du ellers vil have i.

Oksekød i tern, rødvin og rodfrugter er altid en sikker vinder :)

http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1844 jessup 13 år siden

Var så svinsk at tage en røget ål(ikke opdræt) på et kilo med hjem til mine forældre og den smager dejligt:) jeg ville ikke købe det til mig selv eller en julefrokost da jeg kan forstå det svare til at spise en af de genudsatte bævere.

Ved i om der er andre dyr som vi spiser og er at finde i gængs handel som er udsatte eller truede? fisk er det velsagtens efterhånden kun sild man kan spise med god samvittighed.

Skulle lave lidt pasta med stegt kylling forleden dag og valgte at lave lidt suppe på stykkerne først (2 ryg stykker + 2 lår). Jeg kogte det ikke i smadder og brugte vinterens grøntsager (de lidt mere slatne fra køleren), andefedt og bacon,div krydderier (lime blade, fenniklen frø, korianderfrø lidt chilli med mere). Ikke den store portion kylling at lave det på men det blev ganske udemærket - jeg frys det ned. Kyllingen blev plukket og stegt i lidt kyllinge fedt fra det skind jeg havde stegt til svær. Lidt "sovs" blev lavet på tomater,vin, eddike, fløde og vintergrøntsager mm.
This is just until June
Gravatar

#1845 Skeloboy 13 år siden

Denne lækre opskrift med en lille bøf til
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1846 Kochie 13 år siden

Kartoffelsuppe dag #2 - nu med bacon!
Gravatar

#1847 Skeloboy 13 år siden

Kochie (1846) skrev:
Kartoffelsuppe dag #2 - nu med bacon!

Så laver du vel Bacon på den frække måde? Altså...i ovnen, skærer det ud i små stykker, på en pande med lidt smør, sukker og balsamico? :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1848 davenport 13 år siden

Forloren hare her, men da det hele er smækket sammen, er der ikke noget Bacon... Og det har man sgu da altid ALTID i huset.

For helvede!!!!!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1849 HelmerJ 13 år siden

Det spiser jeg altid altid, det spiser jeg også i bil, det er jeg ligeglad med.
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#1850 davenport 13 år siden

Benytter lige et næsten tomt hus ved at stå i køkkenet. Det er ind til videre blevet til en porre, kartoffel, løg og hvidløgssuppe med chilli. Den er pænt krads, og spædet op med kødboller.

Og et batch hvedekiks taget på slump.

Ved ikke om det næste er æbleflæsk, da jeg har 600 gr. skivet Bacon..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: