Menuen bliver: Rejer og hvide asparges i hvidvinssauce
Kalveinderlår med frisk pasta og krydderurtecreme
Panna cotta med honningbagte jordbær
Desserten kan laves i forvejen, rejerne kan pilles i forvejen, hvidvinssaucen kan laves i forvejen, krydderurtecremen i forvejen...så det bliver meget lidt madlavning mellem retterne....:)
#1911 jessup 13 år siden
røde ris, cuvette i strimler, masser af hvidløg, gulerødder, porre, løg, broccoli tilsat røget spæk og rosmarin som pilles op senere.
Væde: boullion, rød karry paste lidt fiskesovs jævnet.
#1912 Skeloboy 13 år siden
Det samme for 2. dag i streg: Bacon, pølser, pasta og ketchup...
#1913 davenport 13 år siden
#1914 Skeloboy 13 år siden
Skal på en ok billig restaurant i Odense den 27...ikke noget fancy. Menuen er:
Forret:
Røget Dyrekølle
Marinerede Grønsager, Krydderurter, Sprødt.
Hovedret:
Stegt Perlehøne
Risotto, Parmesanchips, Syltede Svampe.
eller
Peberbøf af Oksemørbrad
Dagens Kartofle, Sæsonens garniture, Madagaskar PeberSauce(+69 kr også)
Dessert:
3 Slags oste m/
Pesto, Syltede nødder, Oliven.
eller
Lakrids Panna Cotta.
Frugt Flæsk / Ananascoulis, Pæresorbet, Sprødt
Til 279 kr.
#1915 Skeloboy 13 år siden
Det bliver noget rejer i hvidvin til forret
Noget let kød med noget frisk salat til hovedret
Har ikke helt desserten, men skal lave et karamelslør...hvordan får jeg lavet det i et mønster?
#1916 davenport 13 år siden
;D
#1917 jessup 13 år siden
#1918 Skeloboy 13 år siden
#1919 jessup 13 år siden
Jeg reagerede bare på det saliente ind indslag - punana.
#1920 Skeloboy 13 år siden
Menuen bliver:
Rejer og hvide asparges i hvidvinssauce
Kalveinderlår med frisk pasta og krydderurtecreme
Panna cotta med honningbagte jordbær
Desserten kan laves i forvejen, rejerne kan pilles i forvejen, hvidvinssaucen kan laves i forvejen, krydderurtecremen i forvejen...så det bliver meget lidt madlavning mellem retterne....:)