Gravatar

#1911 jessup 13 år siden

Lidt wok i aften :

røde ris, cuvette i strimler, masser af hvidløg, gulerødder, porre, løg, broccoli tilsat røget spæk og rosmarin som pilles op senere.

Væde: boullion, rød karry paste lidt fiskesovs jævnet.
This is just until June
Gravatar

#1912 Skeloboy 13 år siden

Lyder sgu nice!

Det samme for 2. dag i streg: Bacon, pølser, pasta og ketchup...
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1913 davenport 13 år siden

SÅDAN!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1914 Skeloboy 13 år siden

Ja, det er sgu en dejlig favorit :)

Skal på en ok billig restaurant i Odense den 27...ikke noget fancy. Menuen er:

Forret:
Røget Dyrekølle
Marinerede Grønsager, Krydderurter, Sprødt.

Hovedret:
Stegt Perlehøne
Risotto, Parmesanchips, Syltede Svampe.

eller

Peberbøf af Oksemørbrad
Dagens Kartofle, Sæsonens garniture, Madagaskar PeberSauce(+69 kr også)

Dessert:
3 Slags oste m/
Pesto, Syltede nødder, Oliven.

eller
Lakrids Panna Cotta.
Frugt Flæsk / Ananascoulis, Pæresorbet, Sprødt

Til 279 kr.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1915 Skeloboy 13 år siden

Har ikke set min nyfundne kærlighed i 2 uger, så nu skal jeg lave mad til hende på fredag...restaurant-besøget er aflyst.

Det bliver noget rejer i hvidvin til forret

Noget let kød med noget frisk salat til hovedret

Har ikke helt desserten, men skal lave et karamelslør...hvordan får jeg lavet det i et mønster?
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1916 davenport 13 år siden

Er hun tynd eller kraftig? (Noget med at gå all in... Skal det smage godt eller være sundt?)

;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#1917 jessup 13 år siden

#1915 en brænset størrelse dessert til middagen og så lidt ekstra til senere...:)

This is just until June
Gravatar

#1918 Skeloboy 13 år siden

Jamen...det var ikke nu ikke så meget selve desserten..spørgsmål var, hvordan får jeg lavet et karamelslør i mønster? :)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#1919 jessup 13 år siden

Skeloboy (1918) skrev:
Jamen...det var ikke nu ikke så meget selve desserten..spørgsmål var, hvordan får jeg lavet et karamelslør i mønster? :)


Jeg reagerede bare på det saliente ind indslag - punana.
This is just until June
Gravatar

#1920 Skeloboy 13 år siden

Jamen...det kommer også senere på aftenen!

Menuen bliver:
Rejer og hvide asparges i hvidvinssauce

Kalveinderlår med frisk pasta og krydderurtecreme

Panna cotta med honningbagte jordbær

Desserten kan laves i forvejen, rejerne kan pilles i forvejen, hvidvinssaucen kan laves i forvejen, krydderurtecremen i forvejen...så det bliver meget lidt madlavning mellem retterne....:)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy

Skriv ny kommentar: