Gravatar

#2051 Skeloboy 13 år siden

Min far fylder 65, og derfor har jeg sagt ja til at lave mad til familien...det drejer sig om:

17 voksne
6 børn

Det skal være tre retter - og det skal være ret godt, men ikke gourmet...

Nogen ideer til hvordan man kan lave mad til 23 personer?
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2052 davenport 13 år siden

Intervalgrillning af oksemørbrad med stegte kartofler med hakket persille og en tynd, sauce med kraftig smag?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2053 HelmerJ 13 år siden

Kør den gamle klassiker suppe steg og is, det syntes jeg er meget sjældent man løber i efterhånden.

Nu om dage er det altid sådan noget fancy noget, mariehøne tatar i egen juice, let ristede mår testikler vendt i andemad eller silkeskåret sneleopart med nye kartofler
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2054 Skeloboy 13 år siden

#2052 - det var fandeme ellers en god ide!

#2053 - havde også overvejet noget bisque af en art...men det er bare pænt mange rejer, der skal pilles så ;)
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2055 davenport 13 år siden

Altså, det er let at lave, det laver næsten sig selv..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2056 jessup 13 år siden

Mig og en kollega skal prøve at lave hummer idag. Jeg har reserveret en dansk hummer på 1,3 kg. Så vidt jeg husker har jeg aldrig fået dansk hummer. I dag skal der dræbes!
This is just until June
Gravatar

#2057 davenport 13 år siden

Det er en god idé lige at læse op på hummer. Der er et par tricks der er værd at følge. (Streng, mavesæk osv.) :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2058 jessup 13 år siden

Det er vist det samme som jofruhummer mm. Det klare jeg. En anden gang....

Min hummer havde afgået ved døden og han havde kun en på 2kg og det var for kostbart i denne omgang.

Sandart,pasta, stegte tomater og sovs med skaldyr blev det til i stedet.

Sovs: krabbeklør, skaller fra en frossen hummer, skaller fra rejer vi selv kogte, flameret med grappa kogt med en flaske hvidvin og fløde - for satan det blev godt.

Kødet fra skaldyrene røg hurtig på panden med den indkogte skaldyssovs og til sidst pastaen.

Sandarten stegt.

Det blev aligevel en god madaften.

På lørdag skal vi have hummeren.
This is just until June
Gravatar

#2059 Skeloboy 13 år siden

#2058 - det lyder ret lækkert.

Og har først nu set dit Seinfeld-citat...det er klasse :)

Kæresten og jeg har aftalt, at vi skal have mindst to vegetardage om ugen og i dag blev det til vegetarlasagne med spinat.

Lavede en simpel ostesovs og blandede det med stegte champignoner og kogt brocolli, og så en masse spinat også...dertil tomatsalat.

Simpelt og vildt godt!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2060 davenport 13 år siden

Det er jo sygt!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: