Gravatar

#2081 DarkLight 13 år siden

jessup (2079) skrev:
12 flasker? Du må endelig melde om det er gode sager.


Nej kun 6. Prisforskellen var alligevel ikke så stor fra 6 til 12. Det skal jeg nok! Forventer levering indenfor de næste par dage.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2082 knipsknips 13 år siden

Skal på "date" i aften og har lovet, at lave hovedretten hvis hun laver dessert.

Vi skal have kalve entrecote
Tilbehør bliver; Squash i skiver, hele champignon, hele cherrytomater, persillerod og kartofler i skiver rodet sammen i olie, salt og peber. I ovnen ca. 30-40 min. Tænker, at putte et par skiver persille smør ned i og til sidst tilsætte noget frisk persille.

Til maden noget rødvin.
Gravatar

#2083 DarkLight 13 år siden

Hvad skal I så have til dessert? Wakka Wakka.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2084 davenport 13 år siden

Vi var lidt sent ude i dag, så det endte med hjemmelavet smørrebrød. Det var et hit!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2085 jessup 13 år siden

Skeloboy - hvordan gik den store middag?

Er i Frankrig i øjeblikket med mad og vin i centrum og lidt mere spøjse ting er det også blevet til. Jeg poster i næste uge.
This is just until June
Gravatar

#2086 Skeloboy 13 år siden

#2085 - det gik stortset som det skulle...havde planlagt det godt, så det var ikke så besværligt igen.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2087 HelmerJ 13 år siden

Lavede lidt mad over bål i går.

En stor stegegryde på gløde bål

Svits i smør store mark champingoner skåret i både sammen med små hele champignoer, tøm gryden, gem smør og svampe væske
Svits 2 flankesteak skåret i strimler med peber
tag kødet op, smid bananskarlotteløg og æbler i gryden for at blanchere/opsuge kødsaften, tag løg og æbler af
Svits i smør de 2 andre flankesteaks med peber, når det er brunet kom det første kød tilbage i gryden,
smag kødet til med 3 store tsk dijon honningsennep og en stor tomat koncentrat, tilsæt 3 kopper kaffe og væsken fra champignonerne, lad det simre i 2 timer, kom flåede cherrytomater og champignoner tilbage i gryden og lad de simre i 1 time.

tilbehør grov rodfrugtsmos af persillerod selleri jordskokker og kartofler

salat, blancheret grønkål med snittede æble og pære, granatæble kerne og saft rørt med 38% cremefraiche og ribsgelé

havde ikke lyst til natmad..
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2088 jessup 13 år siden

Har lige været i frankrig (lyon,Beaume, Morvan nationalparken og Dijon) og planen var at fede den med to venner og spise god mad. Meget var planlagt og en ting eller to gik i vasken. Jeg har skrevet lidt ned af hvad jeg har fået men det er ikke fuldstændigt, men med misforståelser og sprogvanskeligheder.

Lyon er frankrigs gastronomiske hovedstad og maden her kan afvige noget fra den franske bistromad som vi kender herhjemmefra (moules frites, bøf bearnaise osv.) - den er lidt mere eksotisk og de bruger ALT fra dyret. Her hedder de traditionelle restauranter Bouchons.

Vi ankom sent sidste fredag og jeg havde udset Cafe Comptoir Abel ikke langt fra vores hotel. Det var stuvende fuldt og rigtigt hyggeligt.

http://www.cafecomptoirabel.fr/


Jeg fik:
Lyonnaise salat
http://www.grouprecipes.com/79611/poached-egg-and-...

Braseret kalvehoved(tunge,kinder vist nok også en form for pølse af diverse hoved ting, rundt om en ring af fedt på et par cm der også stammede fra hovedet med små hår)
http://img222.imageshack.us/img222/8218/1349017332... (Billed er hentet fra nettet)

Chokolade kage - en meget flydende af slagsen.

Hovedretten var meeeget animalsk i smagen og jeg levnede fedtringen selvom jeg smagte på den et par gange. Rigtig god salat og kage.

Poster mere senere.
This is just until June
Gravatar

#2089 davenport 13 år siden

Ha ha Jessup - jeg forestiller mig, at du vejer 200 kg. og bliver ført rundt af vennerne i en indkøbsvogn ;D
http://aggiesprite.files.wordpress.com/2011/09/far...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2090 jessup 13 år siden

davenport (2089) skrev:
Ha ha Jessup - jeg forestiller mig, at du vejer 200 kg. og bliver ført rundt af vennerne i en indkøbsvogn ;D
http://aggiesprite.files.wordpress.com/2011/09/far...


Der er ikke helt præcist - men 100 kg er jo også i overkanten:)
This is just until June

Skriv ny kommentar: