Gravatar

#2191 DarkLight 11 år siden

Lavede risengrød i stegeso i går:

125 gram ris
1/2 tsk salt
1 liter mælk

Hæld i en fugtet so, sæt i ovn ved 130 grader, rør hver halve time, til det har fået 2 1/2 time. Velbekomme.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#2192 HelmerJ 11 år siden

Er ved at dampe grønsager, bønner løg peberfrugter og hvidløg (eddikesyltede, mon det virker?) for det ikke skal blive sundt har jeg nuggets i ovnen
The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams
Gravatar

#2193 jessup 11 år siden

HelmerJ (2192) skrev:
Er ved at dampe grønsager, bønner løg peberfrugter og hvidløg (eddikesyltede, mon det virker?) for det ikke skal blive sundt har jeg nuggets i ovnen


Det bliver sikkert varme mere møre og mindre syrlige:)
This is just until June
Gravatar

#2194 davenport 11 år siden

Min mor bød på Medister med trimmings. Vi sagde ja.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2195 davenport 11 år siden

Ville igen lave medister, men jeg havde set forkert på pakken... Kyllinge-medister!!??
Den kostede 15 kr. men røg lige i skralderen. Det er jo sygt!
Godt jeg havde en back up i fryseren!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2196 Skeloboy 11 år siden

Det bliver til noget suppe i dag med gulerod, porre, kartoffel og jordskokker. Skal lige prøve en krydderiblanding, jeg har gået også(løg, havsalt, hvidløg, merian, rosmarin, timian, oregano, ramsløg, salvie og oregano). Tror det passer fint til sådan en suppe.

Med Bacon-drys, men det er vel en selvfølge?

I morgen tror jeg dæleme, at vi skal have medister, æbleflæsk og rugbrød. Sådan en god slagter-medister!
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2197 dyg 11 år siden

#2195 - Det smager sgu ellers helt godt. Jeg fik det til madmesse i Århus tidligere på året, og det var ganske fint.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#2198 davenport 11 år siden

Jeg synes det er for mærkeligt. Ligesom kalkunbacon (uden stort B!)
Det kan også blive for hippieagtigt for min smag. I en tarm propper man svin i, kylling bruges til nuggets og McChicken!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2199 jessup 11 år siden

En yderst vellykket nytårsmiddag - en par købte ting bla. Desserten og lidt af tilbehøret.

Vin var fra:

Hessische Staatsweingüter Kloster Eberbach

Dronning og østers
2009, Riesling Brut, Rheingau Sekt B.A.

Forret:
Steg pighvar, hummer, hummer sauce og butterdejs kiks.
Pocheret torsk, hestebønner og sauce hollandaise.
2011, Riesling Kabinett Trocken, Crescentia, Erbacher Marcobrunn, Rheingau

Hovedret:
Tørmodnet dansk entrecote(+8 højreb aka the shit - super smag)steg jordskok, bagt løg, selleri pure og sauce bordelaise
2003, Spätburgunder Auslese Trocken, Assmanshäuser Höllenberg, , Rheingau

Dessert:
Citron fromage med passionsfrugt
2005, Riesling Auslese, Hochheimer Domdechanet, Rheingau

Efter maden:
2011, Riesling Kabinett, Rauenthaler, Rheingau
This is just until June
Gravatar

#2200 dyg 11 år siden

De sidste par år har vi fået mad udefra nytårsaften, og det fik vi også i år... Men hold nu kæft, hvor var det ringe!

- Kaos ved udleveringsstedet, heldigvis fik vi vores efter "kun" 1½ times venten.

- Der var ingen instruktioner med til maden, så man skulle gætte sig frem til, hvad der manglede tilberedning.

- Halvdelen af vores jomfruhummere var direkte dårlige, og de andre var ikke blevet tilberedt nok.

- Helt generelt drøn-hamrende kedelig mad, hvor kun en skaldyrs-salat og en kartoffel-ret var værd at spise.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind

Skriv ny kommentar: