Gravatar

#451 MOVIE1000 15 år siden

#449 hvorfor.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#452 Highland Park 15 år siden

Ja, en pizzadej er nem og billig at lave. Producenterne tjener nok fedt på at sælge færdiglavet dej til 17 kr.

#450: Mætter det ikke?! Det skulle din husbond bare vide... :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#453 MOVIE1000 15 år siden

#452 med pizza sovs
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#454 Highland Park 15 år siden

#453: Stadigvæk. Det bør kunne laves meget billigere selv - og så er det langt sjovere og mere tilfredsstillende. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#455 DarkLight 15 år siden

Der er ikke noget der hedder PIZZA-SOVS!
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#456 MOVIE1000 15 år siden

#455 jo blend den:) hehe ej jeg mente selvfølgelig tomatsovs
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#457 Skeloboy 15 år siden

#456 - en dej koster ca. ingenting at lave...f.eks. 4 dl mel(jeg bruger altid halv graham, halv hvede), olivenolie, salt, ½ pakke gær...det er ca. 5 kr...

Til sovsen skal bruges 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 ds. tomatpure, 1 dåse flåede tomater, oregano og chili...det er ca. 10 kr

Så er vi på 15 kr...

Osten koster så lidt mere(jeg bruger altid frisk mozarella og man skal bruge to pakker, så det er så 15-20 kr)

Det er så 30-35 kr(og med 4 dl mel er der nok til to).

Fyldet er dog straks dyrere, men kan ordnes for 20-30 kr...

Det hele kræver dog, at man har nogle basisting, såsom mel, olie, løg og hvidløg

Gravatar

#458 MOVIE1000 15 år siden

#457 hvorfor fortæller du det til mig jeg ved godt hvordan pizza laves. og hvad der skal til
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#459 Skeloboy 15 år siden

#458 - bare lige et hurtigt overslag på prisen...

Men man kan selvfølgelig altid gøre det lidt dyrere...rødvin til tomatsaucen f.eks....det er aldrig af vejen. Og parmaskinke, rucola og parmeggiano reggiano som toppings...det er nice...

Jeg kan også anbefale pikantost-pizza: forbag bunden, forsteg bacon og løg. Smør pikantost på, og smid bacon og løg ovenpå, og lige 5 min i ovnen...det er godt. Men HUSK, så skal der ikke bruges tomatsauce...eller mozarella
Gravatar

#460 MOVIE1000 15 år siden

man kan også lave bradepande pizza uden bund så det kun er fyld.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: