Gravatar

#471 MOVIE1000 15 år siden

jeg har fået tror det edder hakket oksekød i fad.

det er en kødsovs som man selv bestemmer (plejer at tage hakket oksekød) i et fad dækket med kartoffelmos også ind i ovnen
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#472 davenport 15 år siden

Skal ha lavet noget godt mad af flg.:

Hvide, rene champion
Rød peber
Løg
Forårsløg
Hvidløg
Rødspættefilet
Tigerrejer

Bare rolig, det bliver godt!!!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#473 Skeloboy 15 år siden

Nå..begge middage gik over alt forventning...et kæmpesucces:)

I dag vil jeg prøve at lave risotto med æble, pære og hvidvin. Dertil kylling paneret i mel og sesamfrø...
Gravatar

#474 chronaden 15 år siden

#473 fix lige opskrift når du gider tak :)
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#475 Skeloboy 15 år siden

#474 - bruger denne basisopskrift på risotto, som jeg så selv bygger videre på. Æble er ikke det helt store hit, men pære smager rigtig godt i:

http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/Opskrifter/200708...

Jeg har kæbt Arboro-ris til 40 kr/kg, men har læst at normal grødris kan bruges. Ved dog ikke hvor godt det bliver. Og så skal parmesan være en rigtig parmeggiano reggiano...IKKE Gran Padano eller andet.

Kyllingen er såmænd bare vendt i æg først, derefter en blanding af rasp, cheddar, sesam, salt og peber og så stegt på en pande.
Gravatar

#476 wimmie 15 år siden

Skeloboy> Bringer du ud?
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#477 Skeloboy 15 år siden

Hehe, næh, men jeg ligger gerne hus til en god middag og en gang film til dig og manden..:)
Gravatar

#478 wimmie 15 år siden

Uhhh..pas på hvad du siger; vi ender med rent faktisk at dukke op ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#479 Skeloboy 15 år siden

Havde lidt forskellige ting, så det blev til noget flødesnask med bacon og parmesan, en paneret kyllingefilet og pasta...

flødesnasken består af en bouillonterning og hvidvin indkogt med gulerod og forårsløg, dertil en hel masse fløde og parmesan og til sidst stegt bacon i tern...

Panering er sesam, rasp, salt og peber
Gravatar

#480 Skeloboy 15 år siden

Var på GOMA, Sushi-restaurant i Odense. Havde kun fået det en gang før, hjemmelavet, og det var ikke en succes. Men for satan, det her var lækkert. Og en af de bedste betjeninger jeg har oplevet.

De der bønner der som appetizers…

Starters med alt bl.a. tun tataki, laks i sesamolie osv.

3 slags Nigiri med laks, reje og blæksprutte
5 slags maki, kan ikke lige huske hvad

Og fordi vi jo ikke var særlig mætte…så var der lige

Lamb chops, marineret

Kylling teriyaki

+3 flasker hvidvin. Vi var 5 mennesker og det blev lidt over 2500 kr(men chefen betalte)

Skriv ny kommentar: