Glemte at se det i dag...men hele den menu ser jo helt vildt lækker ud...
I dag blev det til en let omgang tomatsovs med pasta og en salat med vinaigrette, og så en dessert med ananas vendt i sukkerlage med stjerneanis og vanilie, og noget orangechokolade til...:)
Hehe...rødvinssauce er sindssyg let at lave: kraftig kalvefond og rødvin mixes, laurbærblade og finthakket skattelog kommes ved, evt. lidt honning for at gøre det sødere. Det hele koges gevaldigt ned(ud af en ½ l væske skal der være 1½-2 dl tilbage)...det er i alt sin enkelthed bare det...
Til Aften : laks i ovn med sesam, ris og grøn salst.
Igår til frokost: karry pølse, tomat/agurk salat(olie og mildt syret chianti eddike) med slikærter.
#317 ang. fond - hvad bruger du - evt mærke og købssted? producere du selv? Uden sammenligning med selvproduceret bruger selv Irmas boullioner - smager af mere kød mindre salt.
Det kommer an på hvad jeg skal lave...til supper, kødsauce osv. bruger jeg bare billige terninger, men ellers bruger jeg enten Oscars eller den der flydende fra Brugsen, som jeg dæleme ikke lige kan huske hvad hedder lige nu...XXX & YYY er det tætteste jeg kan komme på:)
Men laver egentlig ikke særlig tit mad, hvor der skal bruges fond.
Har ikke prøvet Irmas, men det vil jeg da gøre...de er altid garant for kvalitet...
Min aftensmad i dag bestod af en salat med følgende indhold: Tomat Agurk Iceberg salat Broccoli Majs Champignon Soltørrede tomater Hvidløgs croutoner Bøffelmozzarella Tun og Frisk pasta med tomatsmag
#311 Skeloboy 15 år siden
#312 elwood 15 år siden
Argg jeg blir hel lækkersulten.
Den søtunge så satme lækker ud!
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#313 Skeloboy 15 år siden
I dag blev det til en let omgang tomatsovs med pasta og en salat med vinaigrette, og så en dessert med ananas vendt i sukkerlage med stjerneanis og vanilie, og noget orangechokolade til...:)
#314 elwood 15 år siden
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#315 Skeloboy 15 år siden
#316 elwood 15 år siden
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#317 Skeloboy 15 år siden
#318 jessup 15 år siden
Igår til frokost: karry pølse, tomat/agurk salat(olie og mildt syret chianti eddike) med slikærter.
#317 ang. fond - hvad bruger du - evt mærke og købssted? producere du selv? Uden sammenligning med selvproduceret bruger selv Irmas boullioner - smager af mere kød mindre salt.
#319 Skeloboy 15 år siden
Men laver egentlig ikke særlig tit mad, hvor der skal bruges fond.
Har ikke prøvet Irmas, men det vil jeg da gøre...de er altid garant for kvalitet...
#320 tiany 15 år siden
Tomat
Agurk
Iceberg salat
Broccoli
Majs
Champignon
Soltørrede tomater
Hvidløgs croutoner
Bøffelmozzarella
Tun
og Frisk pasta med tomatsmag