Har lige været 5-6 dage i Alicante. Det blev mest til hjemmelavet mad (desværre - ville gerne have været igennem 20-30 forskellige tapas retter:) og det blev til krebs,Corados (en fiskeart), blæksprutte, kanin,lam og noget virkeligt lækkert okskød.
Efter nogle årtier, hvor den gastronomiske kurs har været sat i retning så langt væk fra de danske suppegryder som muligt, er mad "som vor mormor lavede den" atter ved at finde vej til danske middagsborde og menukort. Brødrene Price hopper med på mormor-bølgen og serverer bankekød til slemme drenge og kogekaffe i bedste Madam Blå-stil. Hos brødrenes egen mormor blev der serveret julemad året rundt til den ugentlige søndagsfrokost, og i dette program konkurrerer de to kokke åbenlyst i at gøre en mormorklassiker som tarteletter med høns i asparges så besværlig som overhovedet muligt.
Det første Mums, det næste skal nok blive intressant og se, hvordan de laver så klassik en ting besværlig 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Hjemmelavet krebsesalat med grønne asparges og et stykke bød.
Lavede salaten på drænet yoghurt 10 % - hvad laver man dens slags salater på hvis det skal være cremet og lækkert, uden de mange kalorier fra creme fraise og mayonnaise ?
Standard rejecocktail...ikke noget vildt, men på den anden side, så smager det godt, og det er meget svært at gøre noget forkert...
4 stk. oksetykstegsfilet fra kuglegrill med kartofler strøget med røget havsalt og tilberedet på en dejlig lækker måde, samt rødvinsauce, svampesauce og salat til
Creme Brulet
Chokoladefontæne med frugt...
Men nu skal jeg lige have mig lidt let aftensmad, en bøf og ovnkartofler...
Er der nogen, der ligger inde med en god opskrift på ovnkartofler?...altså...tynde skiver, kartoflerne i pose, masser af olie og krydderi...men det er lidt kedeligt...nogen gode fifs?
#301 Skeloboy 15 år siden
#302 christianhg 15 år siden
Huh? Hvilken regel?
#303 jessup 15 år siden
#304 Skeloboy 15 år siden
I dag bliver det:
Bagte grøntsager med ris:
Courgetter og tomat fyld med en blanding af brune ris, løg og hvidløg kogt i tomatsaft og bouillion.
Dertil hjemmebagt grovbrød og en tomatsauce med rødvin...
#305 davenport 15 år siden
#306 elwood 15 år siden
Spise med Price i aften klokken 20:00
Efter nogle årtier, hvor den gastronomiske kurs har været sat i retning så langt væk fra de danske suppegryder som muligt, er mad "som vor mormor lavede den" atter ved at finde vej til danske middagsborde og menukort. Brødrene Price hopper med på mormor-bølgen og serverer bankekød til slemme drenge og kogekaffe i bedste Madam Blå-stil. Hos brødrenes egen mormor blev der serveret julemad året rundt til den ugentlige søndagsfrokost, og i dette program konkurrerer de to kokke åbenlyst i at gøre en mormorklassiker som tarteletter med høns i asparges så besværlig som overhovedet muligt.
Det første Mums, det næste skal nok blive intressant og se, hvordan de laver så klassik en ting besværlig 8-)
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#307 elwood 15 år siden
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#308 jessup 15 år siden
Hjemmelavet krebsesalat med grønne asparges og et stykke bød.
Lavede salaten på drænet yoghurt 10 % - hvad laver man dens slags salater på hvis det skal være cremet og lækkert, uden de mange kalorier fra creme fraise og mayonnaise ?
#309 Skeloboy 15 år siden
Standard rejecocktail...ikke noget vildt, men på den anden side, så smager det godt, og det er meget svært at gøre noget forkert...
4 stk. oksetykstegsfilet fra kuglegrill med kartofler strøget med røget havsalt og tilberedet på en dejlig lækker måde, samt rødvinsauce, svampesauce og salat til
Creme Brulet
Chokoladefontæne med frugt...
Men nu skal jeg lige have mig lidt let aftensmad, en bøf og ovnkartofler...
Er der nogen, der ligger inde med en god opskrift på ovnkartofler?...altså...tynde skiver, kartoflerne i pose, masser af olie og krydderi...men det er lidt kedeligt...nogen gode fifs?
#310 jessup 15 år siden