Fik duchess til en julekrost med trøffel - ikke specielt dyrt hvis man er nogle stykker. til 16 mennesker var udgiften til trøffel et pænt stykke under 100 kr. - man bruger meget trøffelolie.
Til dem der gerne vil have nye danske kartofler og nye danske hvide asparges kan det godt betale sig at vente et par uger. Jeg viste godt det var dyrt men: 150 kr. kiloet for kartofler og 200 kr kiloet for asparges!!
Igår lavede jeg en gennemrød flanksteak med nogle ret vellykkede kartofler til. Jeg snittede dem i overfladen begge veje, så der i ovnen kommer små firkanter på dem. Det ser sjovt ud.. Men de blev sat ind på en bund af olie og løg, og så krydret med groft salt og hvidløgspebermix. Og så lige en flødesovs til, da :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Kylling i ovn idag. Halvere en lille kylling smør den med en marinade(det er smurt lige inden den kom i ovnen så det er karmaliseringen på skindet og sovsen - i øvrigt er det tør marinering der trænger bedst ind i kødet med mindre man bruger noget med syre der mørner) af knuste korianderfrø, frisk timian, svampe soja, olivien olie - marinaden bliver sort og kyllingen ligeså men hvis man har fået Cajun cooking e det ikke noget nyt.
Den ene ½del skal bruges til at lave kyllingsalat.
Jeg har lige sat lasangerester i ovnen fra igår. Nu må det godt snart blive den første, for køleskabet er ved at være ligeså tom som min konto! Jeg er dog typen, der kan lave mad af stort set alt, og opnå et udemærket resultat. Det kom sig af at være fattig i mange år. Så bliver løg og puré pludselig lavet om til en glimrende suppe. Tricket er en skefuld sukker ;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Lidt kogte ris, stegt på panden med lidt appelsinsaft, blandet med fristke grønne asparges, der lige har fået et hurtigt opkog. flydende tilbehør bliver rød peberfrugt, bagt let i ovnen, og blendet.
Hurra for mad på 20. min.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a god damn genius.
#351 jessup 15 år siden
Krondyrretten ser rigtig god ud.
#352 Skeloboy 15 år siden
#353 jessup 15 år siden
#354 Skeloboy 15 år siden
Kæmpegrillpølser med pasta og tomatsnask:
svitz løg, hvidløg og chili...hæld en stor dåse tomatpuré over og lidt mælk...kog det lidt...bland sammen med pastaen
Grill pølsen...
#355 davenport 15 år siden
Igår lavede jeg en gennemrød flanksteak med nogle ret vellykkede kartofler til.
Jeg snittede dem i overfladen begge veje, så der i ovnen kommer små firkanter på dem. Det ser sjovt ud.. Men de blev sat ind på en bund af olie og løg, og så krydret med groft salt og hvidløgspebermix.
Og så lige en flødesovs til, da :)
#356 jessup 15 år siden
Den ene ½del skal bruges til at lave kyllingsalat.
#357 davenport 15 år siden
Nu må det godt snart blive den første, for køleskabet er ved at være ligeså tom som min konto!
Jeg er dog typen, der kan lave mad af stort set alt, og opnå et udemærket resultat. Det kom sig af at være fattig i mange år. Så bliver løg og puré pludselig lavet om til en glimrende suppe. Tricket er en skefuld sukker ;)
#358 elwood 15 år siden
Ahh jeg mener self. spise The Wire og se Tacos... hehe silly me 8-)
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
#359 enfilmnørd 15 år siden
Lidt kogte ris, stegt på panden med lidt appelsinsaft, blandet med fristke grønne asparges, der lige har fået et hurtigt opkog. flydende tilbehør bliver rød peberfrugt, bagt let i ovnen, og blendet.
Hurra for mad på 20. min.
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
#360 Skeloboy 15 år siden
Dertil sauterede squash, gulerod og mango
Og brune ris