#551 - meget lidt...1 dl max. Men det kommer også an på, hvilken konsistens man vil have. Man behøver heller ikke mælk eller fløde, jeg synes bare det gør suppen mere rund.
Jeg vil sandsynligvis lave en porresuppe til aften. Når vi får grøntsagssupper laver jeg gerne noget skiveskåret brød til. Jeg smører med olie og kommer ost på, med noget hvidløg og oregano og så i ovnen.
Nemlig rigtigt Skeloboy... Efterårs/vinter mad er sku godt. :)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gider sku ikke lave mere mad i dag... Synes formiddagen trak tænder ud, så det er et spørgsmål om bones take out eller det lokale pizzaria, der laver tynde, fede pizzaer. Bones koster en formue...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
#551 MOVIE1000 15 år siden
#552 Skeloboy 15 år siden
#553 MOVIE1000 15 år siden
#554 davenport 15 år siden
Nemlig rigtigt Skeloboy... Efterårs/vinter mad er sku godt. :)
#555 filmz-jonasgr 15 år siden
En rigtig god karrysuppe er til gengæld rigtig lækkert og her i den koldere tid perfekt med lidt krydderi der giver en varmen.
'Cause I'm evil"
#556 chronaden 15 år siden
Har ALDRIG mødt én der ikke kan lide asparges supper, hold nu kæft det godt :D
#557 davenport 15 år siden
#558 davenport 15 år siden
#559 chronaden 15 år siden
Åd engang "ruten" med 4 x bagte kartofler, kunne knap nok gå de 500m hjem igen..
#560 Skeloboy 15 år siden