Det blev til kalvesteak med ovnkartofler og rødvinssauce
Kartofler: små, nye kartofler skæres i både(skal ikke skrælles)m salt, peber og rosmarin
Rødvinssauce: tag nogle grøntsager(pastinak, gulerod, løg osv), brun på en pande i rigelig smør, hæld en masse rødvin ved, evt. bouillon. Når rødvinen er godt reduceret, sies grøntsagerne fra, og gem fonden.
Steg kalvesteak i rigelig smør, når de er færdige, så pak dem i sølvpapir. Hæld fonden på panden(fjern evt. brændte stykker kød), og kog op med fløde, smag til med salt og peber...
Jeg fik lidt pølser og kartoffelsalat igår, ikke nogen kulinarisk oplevelse. Men i aften står den på and med brun flødesovs.
Og i morgen har jeg lovet en ven, at lave en omgang mad til ham og en pige han prøver at score + hendes familie. Så jeg regner med noget honningmelon med parmaskinke og asparges rullet i Bacon til forret, en coulotte med nye kartofler og sovs til hovedret, og så lidt is og vandmelon til dessert med chokoladesovs.
Håber han scorer hende så, for jeg vil sku hjem og se bold!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Jeg fik hjemmelavet pizza i går. Det har jeg fået en del her på det sidste. Har forsøgt at skyde mig ind på at få bunden sprød, og nu er den heldigvis ved at være der :P
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
#7, det gør jeg nu ikke. Det handler om det rette forhold mellem Durum mel og almindelig mel. Kombineret med en bagesten og en rigtig varm ovn, så får man en ganske tålelig bund :)
EDIT: Jeg plejer dog gerne at lave ekstra. Så giver man bare en "ren" pizza bund 5 minutter i ovnen, og så hælder den i fryseren. Når man så har lyst fylder man bare fyld på og smækker den i ovnen. Nemt.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
#1 Skeloboy 17 år siden
#2 Skeloboy 17 år siden
Kartofler: små, nye kartofler skæres i både(skal ikke skrælles)m salt, peber og rosmarin
Rødvinssauce: tag nogle grøntsager(pastinak, gulerod, løg osv), brun på en pande i rigelig smør, hæld en masse rødvin ved, evt. bouillon. Når rødvinen er godt reduceret, sies grøntsagerne fra, og gem fonden.
Steg kalvesteak i rigelig smør, når de er færdige, så pak dem i sølvpapir. Hæld fonden på panden(fjern evt. brændte stykker kød), og kog op med fløde, smag til med salt og peber...
Det smager freaking godt:)
#3 chronaden 17 år siden
#4 Skeloboy 17 år siden
#5 davenport 17 år siden
Og i morgen har jeg lovet en ven, at lave en omgang mad til ham og en pige han prøver at score + hendes familie. Så jeg regner med noget honningmelon med parmaskinke og asparges rullet i Bacon til forret, en coulotte med nye kartofler og sovs til hovedret, og så lidt is og vandmelon til dessert med chokoladesovs.
Håber han scorer hende så, for jeg vil sku hjem og se bold!
#6 DarkLight 17 år siden
Jeg fik hjemmelavet pizza i går. Det har jeg fået en del her på det sidste. Har forsøgt at skyde mig ind på at få bunden sprød, og nu er den heldigvis ved at være der :P
#7 davenport 17 år siden
#8 DarkLight 17 år siden
EDIT: Jeg plejer dog gerne at lave ekstra. Så giver man bare en "ren" pizza bund 5 minutter i ovnen, og så hælder den i fryseren. Når man så har lyst fylder man bare fyld på og smækker den i ovnen. Nemt.
#9 mr gaijin 17 år siden
(Christ, hvor jeg hader eksamensperioder)
#10 filmz-mrhands 17 år siden