Jeg bor selv små 3-400 meter fra Coffee Collective... Ejendomsmæglere på Nørrebro burde sælge varen med at reklamere for Coffee Collective som nærliggende attraktion på lige fod med Assistentens Kirkegård, Sankt Hans Torv og søerne. Der er en grund til, at Coffee Collective i 2008 blev kåret som Europas bedste entreprenører indenfor branchen.
1. semester på ha.dat (bachelor). Kl var 6 om morgenen og jeg skulle ud på lejede lokaler på KUA. kl 8 begyndte undervisningen i managerial echonomics. Det tog mig vel 2-3 uger fra at gå fra kaffehader til kaffeelsker. Sådan lærte jeg at drikke det :D
Idag drikker jeg sort kaffe. CBS laver generelt god økologisk fairtradekaffe, der kan drikkes uden noget i uden at få syreskader i maven :p Det billigste skodkaffe er jo mere syrligt end citroner!
Jeg bor selv små 3-400 meter fra Coffee Collective... Ejendomsmæglere på Nørrebro burde sælge varen med at reklamere for Coffee Collective som nærliggende attraktion på lige fod med Assistentens Kirkegård, Sankt Hans Torv og søerne. Der er en grund til, at Coffee Collective i 2008 blev kåret som Europas bedste entreprenører indenfor branchen.
Jeg så også, at der var en butik overfor til salg. Jeg overvejede kraftigt at lave en maccha-biks. Maccha er den grønne pulveriserede te, man bruger i te-ceremonier, som laves og drikkes på en helt speciel måde. Man burde kunne indfange nogle nysgerrige kunder, der er på vej hjem fra Coffee Collective, hvis man har en butik lige overfor.
Jeg er først for nyligt hoppet på kaffevognen. Dog har jeg ikke en kaffemaskine, men bruger Nescafé..
Det er sgu en okay drik. Springet til kaffe kommer nok mest af at jeg ikke har råd til min tidligere last! (2 stk. redbull hver morgen).. Det blev rimelig dyrt i længden nu når jeg ogås ryger..
Jeg har ikke mindre end tre stempelkander i forskellig størrelse, men mangler simpelthen bare gode idéer til den helt rigtige fremgangsmåde. Hvor grove skal bønnerne meles og hvor lang tid skal det egentligt trække i kanden? Kan man bruge almindelig kaffe til en stempelkande eller skal det altid være groft melet? Filteret i stempelkanden kan vel godt filtrere kaffegrumset fra eller hvad?
Kaffe smager dejligt og jeg drikker alle varianter med stor nydelse. Jeg har dog for vane, at bruge sukker, da jeg godt kan lide kombinationen af sødme og, ved nogle varianter, chokolade undertonerne. Derudover er jeg nok bare lidt af en sukkergris. Jeg har engang, med sundhed i tankerne, forsøgt at undvære sukker i kaffen, men efter to uger hvor jeg stadig ikke havde vænnet mig til smagen, så tænkte jeg, at så kunne jeg ligeså godt lade være med at drikke kaffe i det hele taget og det var jo et kedeligt alternativ. Så der blev købt sukker igen.
Jeg savner råd, hvis i har, så del endelig ud af posen. :)
EDIT: Hvorfor fanden skriver jeg som Yoda?!
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Hvis du køber rigtig god kaffe vil det som udgangspunkt være meget mildt og rundt i smagen, hvorfor sukker normalt ikke er ligeså nødvendigt.
Til stempelkande skal du bruge grovtmelet kaffe. Alm. er simpelthen for fint og vil stoppe filteret til så vandet ikke kan løbe igennem og så sprænger kanden hvis du trykker til. Det er vel egentlig bedst selv at male kaffen lige før man bruger den. Og husk at kaffe skal opbevares tørt, mørkt og lufttæt.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
#31 Highland Park 13 år siden
70 kroner pr. pose er dog lige dyrt nok (forudsat at en pose rummer 250 gram).
#32 JannikAnd 13 år siden
#33 Notional 13 år siden
Idag drikker jeg sort kaffe. CBS laver generelt god økologisk fairtradekaffe, der kan drikkes uden noget i uden at få syreskader i maven :p Det billigste skodkaffe er jo mere syrligt end citroner!
Jeg er dog blevet en lille smule afhængig af den her:
http://www.starbucks.com/menu/drinks/bottled-drink...
20kr i 7/11 .. i døgnnetto 2 for 30. Skal nydes kold :D
#34 mr gaijin 13 år siden
Jeg så også, at der var en butik overfor til salg. Jeg overvejede kraftigt at lave en maccha-biks. Maccha er den grønne pulveriserede te, man bruger i te-ceremonier, som laves og drikkes på en helt speciel måde. Man burde kunne indfange nogle nysgerrige kunder, der er på vej hjem fra Coffee Collective, hvis man har en butik lige overfor.
#35 filmz-JuuL 13 år siden
#36 frankdrebin 13 år siden
Det er sgu en okay drik. Springet til kaffe kommer nok mest af at jeg ikke har råd til min tidligere last! (2 stk. redbull hver morgen).. Det blev rimelig dyrt i længden nu når jeg ogås ryger..
#37 Bony 13 år siden
Kaffe smager dejligt og jeg drikker alle varianter med stor nydelse. Jeg har dog for vane, at bruge sukker, da jeg godt kan lide kombinationen af sødme og, ved nogle varianter, chokolade undertonerne. Derudover er jeg nok bare lidt af en sukkergris. Jeg har engang, med sundhed i tankerne, forsøgt at undvære sukker i kaffen, men efter to uger hvor jeg stadig ikke havde vænnet mig til smagen, så tænkte jeg, at så kunne jeg ligeså godt lade være med at drikke kaffe i det hele taget og det var jo et kedeligt alternativ. Så der blev købt sukker igen.
Jeg savner råd, hvis i har, så del endelig ud af posen. :)
EDIT: Hvorfor fanden skriver jeg som Yoda?!
#38 Notional 13 år siden
Til stempelkande skal du bruge grovtmelet kaffe. Alm. er simpelthen for fint og vil stoppe filteret til så vandet ikke kan løbe igennem og så sprænger kanden hvis du trykker til. Det er vel egentlig bedst selv at male kaffen lige før man bruger den. Og husk at kaffe skal opbevares tørt, mørkt og lufttæt.
#39 Bony 13 år siden
Apropos opbevaring så mener jeg at have hørt, at melet kaffe gerne må opbevares i køleskabet. Er det rigtigt?
#40 Notional 13 år siden
http://www.risteriet.dk/blog/Opbevaring_af_kaffe.h...