Gravatar

#1661 mr gaijin 14 år siden

Et gensyn med My Blueberry Nights på BD.

Horribel dialog, tynde karakterer, ligegyldig historie. Men billederne, musikken, stemningen... det er mere end nok til at gøre filmen fantastisk. Den vinder ved gensyn. Netop fordi man er klar på, at hele filmens raison d'etre er billederne og stemningen. Til tider tåkrummende, men glimtvis genial.

8/10
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#1662 filmz-Bruce 14 år siden

#1660 Fedt hvis farverne bevares og der kun er et lille tab af lumens! Er der nogen problemer ved at afspille Dolby 3D fremover i hjemmebiograf øjemed? Jeg tænker på, om billedet ikke blot er et billed, som ligger digitalt, skal aflæses og kastes op på en væg af en projektor? Er der et mellemled, som manipulerer?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1663 mr gaijin 14 år siden

#1662
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7976385.stm skrev:
But the real breakthrough has been in digital projection. Cinema staff no longer have the tricky task of positioning and synchronising two projectors - one for each eye.

Nowadays, 3D films arrive on a 500GB hard drive while a special adapter fits onto the front of a single projector to separate the left and right images.

The lack of moving parts gives the film extra clarity, and helps to eliminate migraines and motion sickness, explains Nik Blair, technical manager for Odeon Greenwich.


Du skal altså bruge en adaptor for at få det til at fungere. Derudover er der også noget med frame-raten. Real D-systemet bruger en projektor, der sender 144 frames i sekundet for at frembringe effekten. Det ved jeg ikke, om projektorer på hjemmemarkedet kan endnu.

Her er der lidt info om det filter, Dolby 3D bruger i biograferne:
http://www.dolby.com/professional/motion_picture/s...
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#1664 filmz-Bruce 14 år siden

#1663 Super tak :) Nogle projektorer kører 100-120 hz i dag, så det er nok blot et spørgsmål om tid, førend den feature kommer.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1665 Thomsen 14 år siden

Real D kræver SVJH også et specielt lærred af hensyn til polariseringen.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#1666 filmz-Bruce 14 år siden

#1665 Såvidt jeg kan læse mig frem til, en Silver Screen, som er et lærred som i gamle dage, med sølv i overfladen. Man kan få Vutec Silver Star som hjemmelærred, som leverer en voldsom mængde lys tilbage. Den har ekstrem høj gain.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1667 evermind 14 år siden

#1653 Jeg er sgu fristet til bare at hoppe i og bestille den! :D Uanset om jeg gør det eller ej, ville det dog være fedt at se den i din kælder. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#1668 Skeloboy 14 år siden

It's A Mad, Mad, Mad, Mad World
Forgangeren for Rat Race. Det er gennemgående en herlig film, men der er ikke de store overraskelserne i den. Jeg kender ikke de gamle komikere, så selvom alle de største skulle være med i den, så har jeg ikke helt fået det med(Three Stooges, Don Knotts, Jerry Lewis osv.). Men Spencer Tracy er som altid en fornøjelse.

Højdepunktet i filmen er helt sikkert slutningen, som er vanvittig og herlig. Filmen bliver aldrig kedelig, selvom den er 2½ time lang.

4/6

Ninja Scroll
Anime, på både godt og ondt. Historien er fed og de mytiske elementer passer godt til et fantasy-hjerte. Men den er dog meget rodet og irriterende kompliceret.

4/6
Gravatar

#1669 filmz-Bruce 14 år siden

#1667 Selvfølgelig skal vi have et syn i kælderen :)

#1668 Filmen er faktisk 5 timer lang og Robert Harris mangler vist kun 5-10 minutter i at kunne lave en fullblown restaurering. Jeg så ihvertfald en enorm lang udgave af den engang i 3 Falke Bio, omkring de 3 timer. Men der skulle være meget mere.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#1670 filmz-jonasgr 14 år siden

#1667 Den lyder meget god og det er jo Stanley Kramer. Især når man lige finder ud af, at der står forganger og ikke forsanger for Rat Race. Jeg troede sgu først og fremmest det var en dokumentarfilm først :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: