X-Men Dark Phoenix The New Mutants udsættes / Filmz.dk

Fox-Marvel udsætter igen “X-Men”-filmene “Dark Phoenix” og “New Mutants”


Både “X-Men: Dark Phoenix” og “X-Men: The New Mutants” udsættes igen. 

Det er kun to måneder siden, at Fox-Marvel flyttede rundt på deres kommende “X-Men”-film.

Værst gik det dengang ud over “The New Mutants”, der blev flyttet fra april 2018 til februar 2019. Nu flyttes den igen.

Således skubbes Josh Boones “X-Men”-film nu til august 2019, skriver Variety.

Også “X-Men 7” med titlen “Dark Phoenix” flyttes.

Nu får “X-Men”-filmen med Sophie Turners yngre Jean Grey-karakter i centrum først premiere d. 14. februar i 2019 i stedet for i år, hvor den var premieresat til d. 1. november.

2018 var ellers længe udset til at blive det store “X-Men”-år med premiere på “The New Mutants”, “Deadpool 2” og “Dark Phoenix”.

Nu får vi kun “Deadpool 2”, der får premiere d. 16. maj.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Bachone 3 år siden

men hvorfor?
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Ja, det virker godt nok mere og mere bekymrende med X-men serien, men forhåbentlig drejer det sig kun om at det tager længere tid end beregnet at få effekterne på plads. Man kan dog godt frygte at det skyldes at de har en stinker på hånden, navnligt efter X-Men: Apocalypse og at de så vælger at dumpe den på et tidspunkt, hvor der er mindre konkurrence. Jeg håber ikke det er tilfældet, men det giver godt nok anledning til bekymring.
Gravatar

#3 Justin 3 år siden

Måske de har opdaget at nogle at de medvirkende ikke er Negre ;)
Gravatar

#4 Bachone 3 år siden

#3 tror det er fordi den homoseksuelle undertone ikke var prangende nok :)
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#3 Hold kommentarer relevante for andre. Det der er bare dumt. Hæv niveauet, tak!

Der er en artikel dedikeret årsagerne her: http://filmz.dk/derfor-udsaettes-x-men-filmene-man...
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

Første gang premieren for The New Mutants blev rykket var jeg faktisk rimelig lunken over for det, men denne gang har det faktisk rykket mine forventninger til filmen markant i positiv retning. Det afgørende er i sidste ende den film, der kommer i biografen, så er det ligegyldigt med hvor mange reshoots der er, om karakterer er blevet udskiftet eller der er tilføjet karakterer, hvis biograf-versionen er fantastisk så har det været hele ventetide værd. Og det er det jeg håber på i forhold til The New Mutants.

I forhold til Dark Phoenix til gengæld, så er jeg en smule betænkelig ved at Jennifer Lawrance tilsyneladende stadigvæk spiller en stor rolle i filmen, da hendes kalender åbenbart også skulle passe ind i forhold til, hvornår de kunne foretage reshoots på Dark Phoenix. Men enhver har jo altid chancen for at redeeme sig selv i den næste film de er med i. Det kan være hun gør det i Dark Phoenix. Indtil videre håber jeg dog på at fokus kommer til at være på de nye X-Men fra Apocalypse, som alle gjorde en god figur og var en af de få positive ting ved den film.

Skriv ny kommentar: