Han er manden bag den moderne Batman, The Dark Knight-tegneserierne. Men selv om Frank Miller har været forbillede for de fleste Batman-film, så er han ikke selv tilfreds med filmatiseringerne.

Se også: DC Films pønser på crossover mellem Batman og Ninja Turtles

Ifølge DC-forfatteren så er der for meget lir og ‘legetøj’ over filmene, der i stedet for burde være mindre og mere skrabede:

”Min drøm ville være at gøre det meget mindre. Droppe alt legetøjet og fokusere på missionen og bruge byen meget mere. For han har en kærlig relation til den by, han beskytter… Og han bekæmper kriminelle med hænderne,” siger Miller til Variety.

Men selv om Frank Miller har en klar idé om, hvordan Batman burde være på film, så er der ingen chance for, at han får lov til at stå i spidsen for en film:

”Det ville blive et anderledes take. Men det kommer aldrig til at ligge i mine hænder, fordi det ville man ikke kunne lave legetøj ud fra. Der ville ikke blive en masse legetøj.”

Det er i stedet Ben Affleck, som er den næste, der skal forsøge sig med en Batman på film.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Munchkim 1 år siden

Frank Miller er umiddelbart en af de sidste som bør udtale sig omkring Batman efter nogle af de fuldkommen sindssyge skiltninger han har lavet af karakteren siden 90'erne.

Alene All-Star Batman hvor han griner højlydt imens han slagter Politimænd burde vise at Frank Millers syn på karakteren måske er en anelse mere sygt end mange andres versioner.
Gravatar

#2 BoogieDK 1 år siden

@Munchkim
Ja og pudsigt nok er han den der er trukket mest inspiration fra til Burton/Nolan/Snyder´s versioner. . Så lidt rigtigt har han da ramt i sin fortolkning ;)
Gravatar

#3 Munchkim 1 år siden

#2 - The Dark Knight Returns og Batman: Year One, som der umiddelbart er de primære inspirationskilder, er fra 1986 og 1987. Som jeg skrev, så er det primært de ting som han har lavet efter midt 90'erne som er begyndt at kører helt af sporet.
Gravatar

#4 BoogieDK 1 år siden

#1 , #3

Du har ret
Hele DC blev var underligt i start 90´erne :D :D
Gravatar

#5 Gasivodo 1 år siden

Robocop 2 manuskriptet er da, den dag i dag, en fornøjelig læsning;-D
Gravatar

#6 cain 1 år siden

Efter at have set The Spirit mener jeg at Miller bør holde sig til tegneserier

Skriv ny kommentar: