Det har længe været et stort ønske for “Frost”-fans: Giv Elsa en lesbisk kæreste. Den bøn har gjort indtryk på “Frozen”-folkene, der er ved at tø op over for idéen til den kommende sequel.

Det fortæller “Frost”-instruktør Jennifer Lee, der sammen med makkeren Chris Buck i 2019 vender tilbage til Arendal, hvor Elsa og Anna bor sammen med snemanden Olaf.

I originalen fra 2013 blev det aldrig eksplicit udtalt, at Elsa er til piger. Men intet tyder på, at hun er til mænd.

I stedet bliver hun bedt om at blive på værelset, fordi hun er anderledes – hun skal skjule, hvem hun i virkeligheden er.

Til slut springer hun som bekendt ud af værelset og synger hitsangen: ”Let It Go”, hvor hun viser sig, som hun er i en sang, der for øvrigt måske er plagiat.

Det store fan-ønske om en pige-kæreste til Elsa kan altså nu ende med en lesbisk kæreste til Elsa:

”Vi har haft masser af diskussioner om det, og vi er meget bevidste om disse ting,” siger Lee til The Huffington Post.

“Frost 2” får dansk premiere d. 19. december i 2019.

Vis kommentarer (91)
Gravatar

#31 Justin 5 måneder siden

Mads47 (29) skrev:


Men må jeg spørge hvor gammel du var på det tidspunkt? jeg var 10, så jeg så det heller ikke da jeg var meget ung. Men efter at gense dem i mine teenage år, synes jeg det var ret tydeligt. Men igen bare fordi det fløj over hovedet på dig, bliver det ikke mindre tydeligt af den grund.

Så at du lagde mærke til det senere, skyldes ikke at du fik teorien fortalt enten i ekstra materiale, eller andet sted ?

Mads47 (29) skrev:

Nej

Det var hurtigt du fik dræbt, Harry Potter argumentet
Mads47 (29) skrev:

Forsår simpel hen ikke hvorfor du kæmper så meget imod dette meget simple faktum at det er sådan det nu engang forholder sig.


Prøv at læse #19 igen
Pludselig er det simple faktum, ikke mere så simpelt
Gravatar

#32 Justin 5 måneder siden

Mejse (30) skrev:
#28 at du ikke ser parallerne siger vel mere om dig end dem ?

Ja, det siger de kendte teorien, det gjorde jeg ikke
Kendte du teorien om Grease ?

Mejse (30) skrev:

det kunne man have gjort, men så havde du jo råbt politisk korrekthed

Hvis de havde solgt filmen på at 100% at slettet er et eller andet, så er der stor chance for det, men hvis det ikke blev nævnt med et ord og der bare tilfældigvis var en kærlighedshistorie mellem to piger, så Nej,

Mejse (30) skrev:

at en sang som let it go blev så populær som den blev, de fleste kan relatere til den på en eller anden måde, så ja selv en disney sang eller x-men film kan have lag om du kan lide det eller ej.

Som med teorien om Grease kan man jo putte alt muligt en i hvad man mener filmen vil fortælle
Læste på et tidspunkt at man ikke burde vise Løvernes Konge til mindre børn, fordi de ikke kunne håndterer ideen om at miste deres forældres i så ung en alder


Mejse (30) skrev:

det er forbløffende du ikke kan se forskellen mellem, en tilfædig fyr på reddit, og en der har instrueret filmene.

Hvis dem der opfandt X- sagde det, så kunne vi snakke om det
Som det er nu, så ser jeg ingen forskel

Gravatar

#33 Mejse 5 måneder siden

[ Mejse (30) skrev:
det er forbløffende du ikke kan se forskellen mellem, en tilfædig fyr på reddit, og en der har instrueret filmene.
hvis dem der opfandt X- sagde det, så kunne vi snakke om det
Som det er nu, så ser jeg ingen forskel....

men der er jo en forskel, en ret stor og tydelig forskel, nemlig at det er et faktum at x-men filmene bryan singer lavet, havde sammenhæng med homoseksuelle og andre der er "anderledes" det er ikke en teori det er et faktum, og det handler ikke om at han har opfundet x-men eller ej, det er irrelevant, han har "opfundet" filmene og er derfor den hovedansvarlige for, hvad de betyder, længere er den jo ikke.....at du ikke kan lide det ændre det jo ikke....lidt ligesom manden der står på en kasse og råber jorden er flad, du har ikke opfundet jorden, men alligevel kan du vel godt konstatere den ikke er flad.

handler på ingen måde om at have opfundet x-men, for ingen påstår at den første x-men tegneserie har de undertoner, men det er et FAKTUM at de film bryan singer har stået for, har dem, din mening om det er sådan set irrelevant når "opfinderen" har fastslået det.
Gravatar

#34 Justin 5 måneder siden

#33

Jeg er glad for at du nævner teorien om at jorden er flad
For din iver i af fortælle at X-men er homo, er lige så stor som deres

Ville være dejlig hvis dit klarsyn angående jordens form, også ville være lige så klart angående X-men
Gravatar

#35 Mejse 5 måneder siden

#34 tror slet ikke du har forstået hvad der bliver sagt, ingen har på noget tidspunkt sagt X-men var homo, kun at Singer, har set nogen ligheder som han har prøvet at fremstille i filmene....læser du overhovedet hvad folk siger ?

og forresten er din fornægtelse af et faktum endnu større end deres :)
Gravatar

#36 Justin 5 måneder siden

#35
Altså ikke noget x-men klarsyn hos dig, ærgerligt
Gravatar

#37 Mejse 5 måneder siden

#36 jeg forstår det ikke, du må lige forklare, hvordan instruktøren af filmene, ikke ved hvad han gerne vil vise med filmene, og at hvad han gerne vil vise, er ligegyldigt fordi han ikke har skabt x-men ? bare forklar det så selv en uden klarsyn som mig kan forstå det.
Gravatar

#38 Justin 5 måneder siden

#37

Nogen tror at jorden er flad, andre tror X-men har homo-toner
Jeg er ikke overbevist om nogen at teorierne

Men hvis filmene handler om homoer, handler den hvor de opfinder en medicin der kan gøre X-men til men så om at instruktøren er ked at at være homo og gerne vil være normal ?

Gravatar

#39 Mejse 5 måneder siden

#38 forstår du virkelig stadig ikke forskellen på teori og faktum ? er du bare besværlig for sjov ? i mean come on.....men du svarede ikke på spørgsmålet OVERHOVEDET, hvordan kan instruktøren ikke vide hvilke undertoner han vil vise ? hvor har du fået ideen fra at fordi at en film, har visse undertone over et bestemt emne (som at være/føle sig anderledes) så er alt i filmen relateret til det ? igen er du bare besværlig for sjov for det her virker virkelig sådan.
Gravatar

#40 Justin 5 måneder siden

#39

Kan du godt se af du har et forklarings problem ?

Hvis X-men er en diskret måde af fortælle om hvordan det er af være home

Så må det med medicinen være en diskret måde af fortælle af han ikke vil være home, men gerne vil være normal, og et diskret ønske om af nogen vil opfinde en medicin der kan fjerne alle homoer

Så ligesom med den flade jord, så er teorien ikke helt gennmetænkt, fordi det med af det viser hvordan det er af være home, skal nok sælge biletter nogle steder, og alle andre vil bare ignorerer det

Men af han ønsker af udrydde alle homoer, så vil de nok blive utroligt vrede nogle steder, og andre vil også blive vrede, bare fordi

Skriv ny kommentar: