Det har længe været et stort ønske for “Frost”-fans: Giv Elsa en lesbisk kæreste. Den bøn har gjort indtryk på “Frozen”-folkene, der er ved at tø op over for idéen til den kommende sequel.

Det fortæller “Frost”-instruktør Jennifer Lee, der sammen med makkeren Chris Buck i 2019 vender tilbage til Arendal, hvor Elsa og Anna bor sammen med snemanden Olaf.

I originalen fra 2013 blev det aldrig eksplicit udtalt, at Elsa er til piger. Men intet tyder på, at hun er til mænd.

I stedet bliver hun bedt om at blive på værelset, fordi hun er anderledes – hun skal skjule, hvem hun i virkeligheden er.

Til slut springer hun som bekendt ud af værelset og synger hitsangen: ”Let It Go”, hvor hun viser sig, som hun er i en sang, der for øvrigt måske er plagiat.

Det store fan-ønske om en pige-kæreste til Elsa kan altså nu ende med en lesbisk kæreste til Elsa:

”Vi har haft masser af diskussioner om det, og vi er meget bevidste om disse ting,” siger Lee til The Huffington Post.

“Frost 2” får dansk premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (91)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Okay. ja den sang kan jo umuligt have noget at gøre med, at hun viser hendes kræfter som hun nu har.

Selvfølgelig skal ikke engang tegnefilm, længere være fritaget for de "voksnes problemer".
Get woke, go broke.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 kan ikke lige se problemet ? det er jo ikke fordi de ændre noget, eller tvinger noget ind hvor det ikke giver mening, bare for at gøre det.
Gravatar

#3 Movie Daddy 2 år siden

#2 Undskyld! Men det var den største gang muldL#¤%.

Alle de undskyldninger, bare for nu også blande homoseksuelt stuff ind i tegnefilm. Det er snart til at brække sig over.

Man er snart ved at være en ud-døende rase, hvis ikke man enten er sort eller homoseksuel.

Og teksten til den Frozen sang, har sku INTET med at hun er lesbisk at gøre. Den handler om at hun har nogle kræfter som hun ikke kan styre, og som hun ikke må vise til omverden.

Lad nu Disney animation/tegnefilm være for børn. Og hold politisk, seksuel samt andre holdninger for sig selv. Og lad børn blive underholdt.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 er lidt i tvivl om hvorfor det er det ?
gør du det ikke til en lidt større sag end det er ?
der er jo politiske, seksuelle og alle andre holdninger i alle disney film, eneste forskel er at nu er det en anden seksuel holdning, end den de altid har vist, og siger ikke teksten til sangen har med noget at gøre, siger bare hun er jo aldrig blevet etableret som en hetero seksuel karakter, så intet er jo ændret, hvad er det helt præcist problemet er ?
Gravatar

#5 Star Trek fever 2 år siden

#2

Så befriende. 100% korrekt
Get woke, go broke.
Gravatar

#6 Mads47 2 år siden

Jeg synes det er fint, hvis Disney giver Elsa en kvindelig kæreste. Jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle være okay? Der er så mange Disney film med heteroseksuelle forhold, hvorfor kan vi ikke unde at vise nye generationer at kerne familien ikke behøver at være Far & Mor, men også kan være Mor & Mor eller Far & Far.

Nu er jeg uddannet Pædagog og jeg har haft mange børn der kommer fra familier med homoseksuelle forældre. Det betyder faktisk utroligt meget for børn at de kan genkende deres eget familie mønster i devise medier. Det er en god måde at udvide børns horisonter og søger for at de ikke ender med at blive snæversynet.

Star Trek fever (1) skrev:
Selvfølgelig skal ikke engang tegnefilm, længere være fritaget for de "voksnes problemer".


Du har helt ret, det er et voksenproblem. Det er kun voksne der får ondt i røven over den her slags, den er ikke andet end en sørgelig omgang konservatisme. Jeg vil meget heller have at børn af alle slags familie mønster følger sig normal/set og hørt end et par fuld voksende mænd får ondt i røven.

Det har jeg intet til overs for...synes direkte det er grinagtigt at der sidder nogle voksne og får ondt i maven over det. Kom videre, hvis det kan være med til at male en mere positivt billed for børn der selv er homoseksuelle eller har forældre der er det, så er det nemt retfærdiggjord.

Det sagt er der meget fokus på mange forskellige slags problemstillinger, det er dog ikke alle der bliver løst lige godt. Nogle kan virke anmassende og som de har et politiske formål om at møde kvoter...Men i sidste ende handler det om hvordan det bliver brugt og hvorfor.
Gravatar

#7 Justin 2 år siden

Kan ikke høre sangen skulle være en plagiat
Men for sammenligningens skyld skulle i have linket til den spanske version at sangen

Tror ikke det sker alt for mange forældre vil blive alt for sure
Gravatar

#8 Gorman 2 år siden

ser frem til en sådan film, helt ok med mig, da jeg ikke har fordomme herom og mine unger kan sagtens tåle at se at kærlighed er kærlighed uanset køn og race. Og hvis nogle forældre ikke kan tåle det, så må de jo lade være med at vise filmen i hjemmet. So simple.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 nwinther 2 år siden

Endelig!

Det er dejligt at høre, at Disney endelig får fokus på, hvad deres tegnefilm altid har burdet handle om: Seksualitet. Det er klokkeklart, at man naturligvis ikke bare skal fortælle en eller anden historie, man har planket fra public domain og tjent styrtenes på.

Man skal sætte fokus på seksualitet, især børn skal begynde på den slags tidligt.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#9 at gøre en homoseksuel er jo altså så ikke at sætte fokus, på seksualitet.

at lave en film, hvor det er hoved emnet, og filmen handler om det er at sætte fokus på det, og børnene er hamrende ligeglade, med om hun kan lide piger eller ej, det er virkelig de voksne der gør det til et problem, statistisk set, har de fleste børn en klassekammerat af en art, med et forældre par af samme køn, de har set det før, for dem er det bare sådan en voksenting, som de egentlig er ligeglad med, ud over at nogen måske spørger hvorfor Kurt har 2 fædre, og så får et svar på det.

der bliver jo ikke sat fokus på seksualitet, bare kærlighed, SOM I HVER ENESTE DISNEY FILM, det er jo så heller ikke fordi at børn pludselig bliver homoseksuelle fordi de ser en film med en disney prinsesse der kan lide piger, har virkelig svært ved at se problemet.

Skriv ny kommentar: