Allerede efter første møde med Netflix stod det klart, at Snyder var nødt til at lave “Rebel Moon” om til to film. Nu kan man gange det tal med to.

I starten af 2023 afslørede instruktør Zack Snyder, at handlingen på den kommende “Rebel Moon” kommer til at foregå over to film. Det blev klart, efter Netflix’ bestyrelsesformand Scott Stuber fremlagde, at brugerne kun ser film under to timer. Ironisk nok binger de gerne op til otte timers serier. I hvert fald var det et problem, siden Snyder havde lavet et manuskript på 172 sider.

Nu er seneste nyt, at “Rebel Moon” udkommer i to udgaver: En udgave, som “alle kan nyde og se”, og en udgave henvendt til et voksent publikum. Særligt den ‘voksne’ udgave er henvendt til fans af instruktøren, som gerne vil fordybe sig i universet og karaktererne.

“Rebel Moon” er et sci-fi eventyr om en særegen kvinde, som lever i en fredelig koloni i den yderste del af galaksen. Hendes mission er at finde soldater og kæmpere villige til at afværge en fortstående invasion fra den tyranniske regent Balisarius. Rollelisten inkluderer Sofia Boutella (“Kingsman: The Secret Service”), Charlie Hunnam (“Sons of Anarchy”), Djimon Hounsou (“Blood Diamond”), Ray Fisher (“Zach Snyder’s Justice League”), Doona Bae (“Cloud Atlas”), Jena Malone (“Thee Neon Demon”), Corey Stoll (“Billions”) og Michiel Huisman (“Game of Thrones”).

Zach Snyder har tidligere lavet “Justice League” i normal udgave og “The Snyder Cut”. Læs mere om DC’s fremtidige film her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: