Colin Trevorrow blev angiveligt fyret som “Star Wars: Episode IX”-instruktør på grund af uenigheder om “The Last Jedi”.

I efteråret blev det offentliggjort, at Colin Trevorrow var blevet fyret fra “Episode IX”.

Årsagen var angiveligt dårlig kemi med Lucasfilm-chefen Kathleen Kennedy. Men måske var der også en mere konkret uenighed.

Det er Express, der skriver, at Trevorrow ønskede, at Luke Skywalker og Snoke skulle overleve til “Episode IX”.

Men den plan var ikke, hvad J.J. Abrams og Rian Johnson ønskede. Instruktørerne på henholdsvis “The Force Awakens” og “The Last Jedi” ville af med de gamle “Star Wars”-legender.

Fokus skulle fremadrettet være på de nye karakterer som Rey, Finn, Poe og Kylo Ren i stedet for den gamle garde i form af Han Solo, Leia og Luke.

Det blev som bekendt, som Abrams og Johnson ønskede det – Trevorrow måtte ud. Han skal nu i stedet tilbage og lave “Jurassic World 3”.

J.J. Abrams instruerer nu “Episode IX”, der får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Det virker bare mere og mere pointless, Han Solos død gav mening og der var en vægt bag det, det bragte historien videre. Luke og Leia derimod, det bliver bare mere og mere forudsigeligt og kedeligt. Specielt i The Last Jedi, hvor der slet ikke er ordentlig fokus på de nye karakterer, og man bliver nød til at lave kunstige sub-plots for at overhovedet give en mening med at de overhovedet er med i filmen.

De fleste regner så også med at Luke dukker op som en force-ghost i IX, men hvis det sker hvad var så formålet med at fjerne ham i VIII, hvis han alligevel dukker op i den næste.

Dette giver mig bestemt ingen forhåbninger for fremtiden, og det bliver så også mere og mere sandsynligt at vi ikke kommer til at opleve Billy D. Williams som Lando en sidste gang, på trods af at man nemt kunne have ham udfylde Maz Kanatas rolle i VII, eller erstattet den korte men frygtelige cameo af Maz i VIII med ham, som kunne give råd til Poe og Finn, eller han kunne have erstattet DJs karakter som ham der fik dem ombord på The Supremacy.
Gravatar

#2 The one is back 11 måneder siden

Johnny42 Remember back to your teaching those that gain something are afriad to lose something obi wan´død jo man han kom også tilbage
Billy D. Williams skulle ha være med i epic 7 og 8 og 9 med så had det også tag opmærksomhed fra Poe og Finn og Ray og Rose
Gravatar

#3 Gridlock 11 måneder siden

"Fokus skulle fremadrettet være på de nye karakterer som Rey, Finn, Poe og Kylo Ren i stedet for den gamle garde i form af Han Solo, Leia og Luke."

Ja planen var altid at den gamle garde skulle overdrage posten til de nye, det er der så men ikke noget galt i.

Problemet er at man kunne sætte pap figurer ind i stedet for Poe, Finn, Ray og Rose.
De har ingen personlighed, der er meget lidt og komme efter.
Ray er mere eller mindre en Mary Sue der kan gøre alt hvad plottet kræver af hende.
Flyve the Mellenium Falken som en professionel kamp pilot... ingen problemer.
Slå Kylo Ren selv om han er trænet og hun ikke er det ingen problemer.
Svømme selv om hun er vokset op på en ørken planet, ingen problemer.
Banke Luke Skylwalker, selv om han er hende langt overlegen når det kommer til erfaring og sværdkamp, ingen problemer.
Flyte tonsvis af sten selv om hun kun har haft meget lidt træning, nul problemer.
Hun skal ikke kæmpe for noget, hun skal ikke træne røven ud af bukserne eller gå igennem en masse for og opnå hendes resultater.
Hun kan dem bare.
Den slags personligheder er ikke sjove og se i længden de bliver hurtig kedelige og uinteressantte.
Rose... okay hun mistede sin søster i det første angreb i TLJ, hun tror på the force/luke skywalker, hun tror på modstandsbevægelsen... og ja det er stort set det, der er meget lidt og komme efter.
Poe i den første film fik man indtrykket at han havde en del evner som en pilot, i TLJ blev han en prygleknap.
Finn havde også potentiale i den første film, en tidligere stormtropper der havde detekteret fra det første imperium.
Istedet blev han forvandlet til Jarjar binks.

Kylo Ren har en smugle potentiale, men han er mest af alt blevet fremvist som en klynkende teenager, i stedet for denne trussel som han burde være..

Luke var også stærk i the force, men han gik igennem en egentlig chartrer arc i de originale film gik fra en uviden moisterfarmer til den sidste Jedi.
Også man fik en ide at han skulle faktisk kæmpe for alt hvad han opnåede og lære ydmyghed.
Da han fuld af selvtillid gik op mod Darth Vader første gang i cloud city, fik han bøllebank, fordi Darth Vader var på et helt andet nivo end han var.
Det var først i Return of the Jedi at han kunne holde nogenlunde trit med Darth Vader og selv der fik man det indtryk at det kun var med nød og næppe han kunne gøre det.

Det er (efter min mening) det største problem med den nye garde, de er ikke interessante der er ingenting og komme efter.
Og Luke´s død gav ingen mening.

Skriv ny kommentar: