Genindspilningen om den lovhåndhævende robotbetjent Alex Murphy er lige om hjørnet, og i mellemtiden har Columbia Pictures udgivet en ny featurette til “RoboCop”, der går bag om filmens centrale karakterer.

Se featuretten her.

Filmen foregår i året 2028 og fortæller endnu engang historien om politimanden Alex Murphy, der under en udrykning bliver skadet af en eksplosion. Han rekrutteres derefter af teknologifirmaet OmniCorp til et eksperiment, der ender med at forvandle ham til superbetjenten RoboCop, som er mere robot end menneske.

Svenske Joel Kinnaman indtager filmens titelrolle, mens Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley og Gary Oldman også vil være at finde på rollelisten.

“RoboCop” starter den kriminelle oprydning i de danske biografer 6. februar.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Nagash 10 år siden

Jeg nøjes bare med, at se den originale, som også lige er blevet genudgivet på blu-ray i en remastered udgave.
Gravatar

#2 The narrator 10 år siden

Hvordan kan han stadig have sin gamle hånd, hvis resten af armen er en protese? (suk) Jeg vil vædde på, der er en scene, hvor hans nye krop bliver fjernstyret men han stadig kan kontrollere sin hånd.

I won't buy that for a dollar.
Gravatar

#3 steadi07 10 år siden

#2 - I originalen "beholdte" han jo ansigtet således, at han kunne føle sig en smule menneskelig.. (Hvis jeg husker helt 100% rigtigt, vel at mærke).

Derudover er der vel ikke noget i vejen for, at man anser hånden for at kunne reddes, derefter redder den, og påsætter den på en protese? Hvis man kan lave en hel robot, så er hånd + protese nok det mindste problem.
Gravatar

#4 Menneskedyr 10 år siden

spændt på det her. Originalen er fremragende på så mange niveauer, men jeg kan sagtens tåle en lidt anden vinkel på Robo - intet problem. Til gengæld vil jeg også bitche højlyft, hvis den mislykkes
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#5 mrghostface 10 år siden

Jeg synes det ser fedt ud :) Jeg snupper den i hvert fald på præmieredagen! Så håber jeg bare, at den ikke bringer skam over originalen.
Gravatar

#6 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Både i den gamle og den nye undrer jeg mig fortsat over, at de ikke overvejer at beskytte den underste del af hans ansigt? (Jeg er godt klar over, at det er en visualisering af, at han stadig er menneskelig, men det er fandeme bøvet)

Den originale er stadig fed, selvom - eller måske netop fordi - den er kitchet. Scenen med Emil, der bliver kørt ned, er en klassiker, og både Dick Jones og Clarence Boddicker er suveræne. "I'm cashing you out, Bob!"

PS: Har tit tænkt på, om RoboCop er udstyret med en ordentlig RoboKæp?
Doctor Last Warning
Gravatar

#7 daneli 10 år siden

PS: Har tit tænkt på, om RoboCop er udstyret med en ordentlig RoboKæp? [/quote]

Og den sku lige deles med os andre he he. Eeuuw.
Og nu undrer jeg mig sgu også.. damn you doc doom.
Btw mon ikk der findes en pornofilm med navnet RoboCock he he. Det ville være mærkligt andet
Gravatar

#8 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

daneli (7) skrev:
Og nu undrer jeg mig sgu også.. damn you doc doom.


Nu drømmer du om det i nat.

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb201004221137...
Doctor Last Warning

Skriv ny kommentar: