Jon Snow bliver i billedlig forstand endnu engang bragt tilbage til live.

HBO arbejder på et hav af “Game of Thrones”-prequels og -animationsserier, men nu kan vi glæde os til den første serie, der foregår efter Jerntronens nedsmeltning.

En fortsættelsesserie med Jon Snow i hovedrollen er nemlig  i de allertidligste stadier, rapporterer The Hollywood Reporter. Kit Harrington er naturligvis tilkoblet som den tidligere Konge i Norden.

Da den ottende og sidste sæson af den (langt hen ad vejen) elskede og umådeligt populære serie sluttede, drog Snow tilbage nord for Væggen sammen med Wildlings-folket. Det er altså sandsynligt, at vi genforenes med Stark-krigeren i det kolde nord, hvis serien får grønt lys, men intet er bekræftet af HBO endnu.

Læs også: “‘Game of Thrones’ får yderligere tre prequel-serier”

Med en Jon Snow-spinoff-serie kunne noget tyde på, at HBO ikke er bleg for at udforske “GoT”-universet efter handlingerne i Sæson 8. De andre Stark-søskende forlod vi ligeledes i positioner, der ville være interessante at se i fremtiden, og det ville bestemt ikke være kedeligt, hvis vi eksempelvis skulle rejse med Arya på tværs af havet for at udforske landet vest for Westeros.

Selvom den kommende Jon Snow-serie endnu ikke er garanteret, så kan vi stadigvæk glæde os til at vende tilbage til George R.R. Martins fantasy-univers inden længe. Den 22. august får prequel-serien “House of the Dragon” nemlig premiere.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Orker næsten ikke at skrive det, men noget nyt om Winds of Winter? Før den udkommer gider jeg ikke mere Games of Thrones. Det ser ud til at der er en eksponentiel udvikling i tiden mellrm udgivelserne.
Bog 1-2: 2 år
Bog 2-3: 2 år
Bog 3-4: 5 år
Bog 4-5: 6 år
Bog 5-6: 12 år?
Bog 6-7: 28 år?
Så hvis vi er heldige (og der er 2 torsdage i en uge) så udkommer bog 6 næste år og bog 7 i år 2051.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 1 år siden

Jeg synes efterhånden der ikke er andet end spinoff...
...er der ikke nogen, der har mod på, at prøve, at lave noget originalt ???
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: