“Drømme gjorde os ikke til konger. Det gjorde drager.”

George R.R. Martins fantasy-univers bliver endnu engang vækket til live i den fængslende første trailer til “House of the Dragon”.

Serien er en “Game of Thrones”-prequel baseret på Martins bog “Fire & Blood” — ganske ligesom den originale HBO-serie var baseret på bogserien “A Song of Fire and Ice”.

Læs også: “‘Game of Thrones’ får yderligere tre prequel-serier”

Den nye serie tager os tilbage til tiden før første gang, vi mødte og blev betagede af den gloværdige men forræderiske Jerntrone og de mange huse, der alle kæmpede for at sidde på den i “Game of Thrones”.

Serien foregår nemlig hele 200 år før den originale series handlinger, og her følger vi begyndelsen på House Targaryens undergang.

På rollelisten finder vi blandt andre Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy og Steve Toussaint.

Ligesom sin forgænger er “House of the Dragon” en HBO Original og vil være tilgængelig for os alle på HBO Max, når den får premiere i 2022.

Til modsætning fra “GoT” er det ikke det efterhånden kontroversielle makkerpar D.B. Weiss og David Benioff, der er showrunnere. I stedet er det “Battle of the Bastards”-instruktør Miguel Sapochnik og “Rampage”-forfatter Ryan J. Condal, der står bag den nye serie.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: