Prime Video åbner dørene for livet som studerende superhelt i den nyeste trailer til “The Boys”-spinoffen “Gen V”.

“Den eneste, der er meget åbenlyst nu, er, at vi alle er fucked up.

Det er dejligt med noget selvindsigt i det sindssyge superhelteunivers, som blev grundlagt med Prime Videos fantastisk populære “The Boys”.

Citatet kommer fra den unge superhelt Marie Monreau, der er førsteårselev Godolkin University, et prestigefyldt universitet kun for kommende superhelte. Ikke alle helte er korrupte fra starten, og de lever – hvis man ser bort fra nogle ekstraordinære evner og situationer – et typisk collegeliv med fester, popularitetskampe og karakterræs. Der er dog meget mere på spil, når superkræfter er involveret, og da en gruppe af de aspirerende helte opdager, at noget er helt galt på skolen, må de tage et afgørende valg: vil de være helte eller skurke?

“The Chilling Adventures of Sabrina”-skuespiller Jaz Sinclair har fået æren af at spille den blodslyngende Monreau. Over for hende kommer vi blandt andre til at se “After Everything”-skuespiller Chance Perdomo, “Ghosted”-skuespiller Lizzie Broadway, “The Terminal List”-skuespiller Patrick Schwarzenegger og “John Wick: Chapter 4”-stjerne Clancy Brown.

Blandt gamle “The Boys”-kendinge, kommer vi til at se Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit, P. J. Byrne og Jensen Ackles.

Læs også: “Jeffrey Dean Morgan er blevet castet i ‘The Boys’ Sæson 4”

Michele Fazekas og Tara Butters er showrunners på serien, der også har “The Boys”-bagmænd Eric Kripke, Evan Goldberg og Seth Rogen som executive producers.

Skoleklokken ringer ind til første skoledag på Godolkin University den 29. september, hvor de første tre episoder af “Gen V” får premiere. Herfra udkommer der én episode ugentligt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: