De fleste er begejstret for Disneys videreførelse af “Star Wars”-universet fra George Lucas. Den nye “Episode VII – The Force Awakens” slår således salgsrekord efter salgsrekord. Men det er ikke blevet den film, som George Lucas selv havde håbet på.

Se også: ”Star Wars” snupper endnu en rekord fra “Jurassic World”

Disney betalte fire milliarder dollars for “Star Wars”-rettighederne til George Lucas, og de skal naturligvis tjenes hjem igen. Og det kan kun gøres på én måde:

”Den eneste måde, man kan gøre det på, er ved ikke at tage chancer. Kun at gøre noget, der er gjort,” siger George Lucas ifølge Indiewire.

Netop derfor ville Lucas ikke have noget med den nye film at gøre. Han ville lave noget nyt, Disney ville gå den kendte vej:

”De ville lave en retro-film. Det kan jeg ikke lide. Jeg arbejder hårdt med at lave alle film, jeg laver, helt anderledes med nye planeter, nye rumskibe, det hele skal være nyt.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 8 år siden

Helt enig med George. For meget genbrug. Men det kan vel ikke overraske nogen, når Disney med deres utallige skabelon-film står bag.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 Daedle 8 år siden

Ja tak.
Troede at jeg var kommet ind og se et remake af "A New Hope"... Find på noget nyt!
Gravatar

#3 MystiskeMox 8 år siden

Tja.., ikke så meget at sige til det Lucas har ret de har lavet alt for meget kopi og lavet den indtil nu svageste Star Wars film, men ja sikkert det sikre valg for den er da stadig fremragende underholdning og sælger gør den jo.
Gravatar

#4 Kaversmed 8 år siden

^^^ I må have spist søm. Er vi nu begyndt at elske George Lucas igen? LMAO! xD

Lucas er bare sur, fordi der ikke var nok pruttehumor i den nye film. Jar Jar Binks - nuff said.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 MystiskeMox 8 år siden

Lucas er den bedste selv med store kiksere som Jar-Jar.
Gravatar

#6 Daedle 8 år siden

Kaversmed (4) skrev:
^^^ I må have spist søm. Er vi nu begyndt at elske George Lucas igen? LMAO! xD

Lucas er bare sur, fordi der ikke var nok pruttehumor i den nye film. Jar Jar Binks - nuff said.


Der er da ingen der nævner at de elsker George Lucas her, men derfor kan man da stadig være enig med manden. Stort set hele The Force Awakens var jo en kopi af den første Star Wars film.

Gravatar

#7 filmkorn.dk 8 år siden

Hvad mange glemmer er hvor stor en risiko Lucas løb, da han lavede den første Star Wars. Ingen troede på ham. Ikke engang ham selv. Jeg er ikke synderligt vild med hans prequels, men modsat The Force Awakens fremstår de alle som unikke Star Wars film, der bygger videre på universet og mytologien De føles som Star Wars film. TFA tager ingen chancer. Jovist, Abrams mener at de løber en risiko med Kylo Ren, men come on; det er da vist så også det eneste. Al ære og respekt til George Lucas for at følge sin egen overbevisning i stedet for bare at lefle for fan-basen.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 Kaversmed 8 år siden

#6 Jeg forstår udemærket kritikken af "The Force Awakens". Jeg er ikke uenig med folk i, at "The Force Awakens" har mange ligheder med "A New Hope", men jeg tror ikke på, at et George Lucas-instrueret alternativ ville have været bedre - tværtimod har han jo tidligere bevist, at han ikke magter opgaven.

Det er så skide nemt for Lucas at sidde og spille bagklog, når han overhoved ingen forpligtelser har, men sandheden er, at "The Force Awakens" er LANGT bedre end den åhh så nyskabende "The Phantom Menace". Vi kan tage diskussionen om, hvorvidt en anden instruktør kunne have gjort det bedre end Abrams, men lad os lige blande Lucas udenom, for han er absolut ikke én af dem.

tl;dr: Middelmådige instruktører skal ikke belære andre om, hvad der er det "rigtige" at gøre, når man ikke engang selv kan finde ud af det. Du havde chancen, Lucas - nu må du gerne lukke røven, tak.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#9 patrickjane 8 år siden

Er så glad for at Lucas ikke er en del af de film mere.... Prequels er de værste film ever... At folk kan forsvare de lavtstående makværk er mig en gåde. Han er og ha aldrig været en særlig god instruktør. Ide mager ja, men ikke mere end det. Han ødelagde også Indy 4 med alle sine tåbelige Alien ideer. Thumps up for The Force Awakens... Sjovt som mange af dem som ønskede at man gik tilbage til den oprindelige stil og stemning, samtidig er de største kritikere af den nye film. Go figure...
Gravatar

#10 filmkorn.dk 8 år siden

#9 At gå tilbage til den gamle stil er sgu da ikke ensbetydende med at man så bare kopierer. Det handler om at ramme tonen, hvilket blandt andet er gjort ved at bruge mindst mulig CGI. Og det lød jo lovende, da Abrams proklamerede dette, men det ændrer ikke ved TFA's dybt uoriginale historie, der ingen chancer tager overhovedet.

Og George Lucas er sgu da ikke bagklog. Lad værre med at fornærme mandens intelligens. Han er i sin fulde til at have en mening om filmen. Ellers skulle filmanmeldere jo også holde deres kæft, da det også for dem er pisse nemt at kritisere et færdigt produkt frem for at skabe det.

Og jo, The Phantom Menace var nyskabende rent teknologisk. At filmen stank er en helt anden historie.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: