Mark Hamill afslører nu, at George Lucas først ville lade Luke Skywalker dø i “Episode IX” – efter han havde trænet Leia til Jedi-ridder.

Som bekendt gav Lucasfilm-skaberen George Lucas gode råd med på vejen om den næste “Star Wars”-trilogi til de nye ejere fra Disney.

Og som bekendt lyttede Disney ikke til vejledningen fra Lucas.

Nu afslører Mark Hamill, at Luke Skywalker ville have overlevet “Episode VIII”, hvis det havde stået til George Lucas – og Leia ville have været blevet Jedi:

”Jeg ved, at George [Lucas] ikke ville dræbe Luke før i slutningen af ‘Episode IX’, efter han havde trænet Leia. Hvilket er endnu en tråd, der ikke blev brugt i ‘The Last Jedi’,” siger Hamill ifølge IGN.

Mark Hamill har tidligere udtalt, at Disney burde have lyttet til George Lucas.

 Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 SverriJ 6 år siden

.. Og Mark Hamill tuder igen!
Gravatar

#2 pinochio80 6 år siden

Nu skal i høre min version af hvad jeg forventede af TLJ: Det viser sig at den egentlige grund til at Ben er blevet til Kylo Ren er pga fordærgelse af sin mor Leia. Hvorfor det? Fordi Leia i mange år var gået over til “the Dark side”, og har fungeret som “undercover”. Lidt ligesom Palpatine. For ca i slutningen af SW 6 fornemmer Darth Vader at Luke har en søster. Såå, hvis nu det viste sig at den mørke side fik fordærvet Leia, og hun i al den tid mellem SW 6 og 7 altid har arbejdet undercover. Luke ville i slutningen af TLJ finde ud af at det. I SW 9 ville han tage kampen op mod hende, og ville blive nødsaget til at dræbe sin søster..

Se det ville være en rigtig god ende på SW sagaen om Skywalker. Sikke en familiedrama og sikke en tvist det ville have været. På højde med tvisten om at Darth Vader var Lukes far!

Hvad tænker I? :-)
Gravatar

#3 Johnny42 6 år siden

#1 Der er vel ikke tale om tuderi. Det er barre Mark Hamill der fortæller om de ideer som George Lucas havde til Sequel trilogien.

Jeg genså lige TFA igen og heldigvis har TLJ ikke fjernet noget af min begejstring for den film. Hvis episode IX viser sig at være fantastisk vil jeg faktisk kunne ignorere VIII, og bare betragte VII og IX som en duologi.

Jeg lagde også mærke til forskellige ting, der er ændret i VIII i forhold til VII. Hux og Finn er fuldstændig forskellige karakterer. Og så bemærkede jeg også noget ved aktions-scenerne. Selv om man godt vidste at main-karaktererne, i hvert fald dem der lige var blevet introduceret, ville overleve, så formåede JJ Abrams at skabe spænding, hvor man på nogle tidspunkter godt kunne blive lidt usikker på om de ville overleve. Dette var fuldstændig fraværende fra TLJ, hvis man lige ser bort fra åbningsscenen med bombing run. Det er så igen et eksempel på dårligt håndværk i TLJ.
Gravatar

#4 Mads47 6 år siden

#1 det lyder nu mere som om det er dig der tuder, igen. Du beklager dig oftest over Mark Hamill hver gang han udtaler sig.
Gravatar

#5 Tharkz 6 år siden

Ville Leia ikke fremstå som lettere retarderet hvis hun stadig var under oplæring efter 30år? Hvis tids gap’et skulle ignoreres, ville der skulle en del cgi til at gøre dem yngre.
Gravatar

#6 Mads47 6 år siden

Tharkz (5) skrev:
Ville Leia ikke fremstå som lettere retarderet hvis hun stadig var under oplæring efter 30år? Hvis tids gap’et skulle ignoreres, ville der skulle en del cgi til at gøre dem yngre.


Jo og Leia har også fået en smule træning af Luke ang. basale force teknikker osv. Synes faktisk heller ikke det ville passe til hendes karakter hvis hun var en Jedi ligesom hun var i Legence universet.

Synes det giver meget bedre mening at hun forblev i politik og derefter som militær leder.
Gravatar

#7 MystiskeMox 6 år siden

Lucas' version lyder i hvert fald langt bedre end det vi har fået. Hvor vi har fået ret meget kopi-arbejde, en ny episode hvor man følger elendigt op på forgængeren og senere prøver at spolere den gamle trilogi. Mark Hamill er heldigvis en mand som ved hvad han taler om. Det kunne være han skulle erstatte ham Johnson for han aner da ikke hvad han laver og ignorerer alt kritik, selv om den er fuldt berettiget.

Skriv ny kommentar: