Advarsel! Spoilers for “Law Abiding Citizen” forude.

“Law Abiding Citizen” efterlod ikke mange løse ender efter filmens sidste scene, men alligevel er en fortsættelse under udvikling – endda med Gerard Butler tilkoblet.

Butler, der spillede over for Jamie Foxx i F. Gary Grays originale film fra 2009, agerer producer på fortsættelsen ifølge The Hollywood Reporter. Han er dog ikke det eneste velkendte ansigt, der vender tilbage. Producer Lucas Foster er nemlig endnu engang tilkoblet, mens forfatteren af 1’eren, Kurt Wimmer, skal skrive fortsættelsen.

“Law Abiding Citizen” fulgte Butler som Clyde Shelton, en mand på hævntogt mod det retssystem, der gjorde, at morderen, der slog hans kone og datter ihjel, kunne gå fri. Jamie Foxx spillede over for ham som vicestatsadvokat Nick Rice, der forsøger at sætte en stopper for Shelton. Butlers karakter overlevede ikke filmen, så det er interessant at se, om skuespilleren også har en rolle at spille foran kameraet på opfølgeren, eller om han holder sig til producerrollen.

Hverken Jamie Foxx eller F. Gary Gray er tilsyneladende tilkoblet projektet endnu.

“Law Abiding Citizen” er ikke den eneste action-thriller fra 00’erne, der får en sen fortsættelse. Tidligere i år blev det nemlig annonceret, at en “I Am Legend”-opfølger med Will Smith og Michael B. Jordan i hovedrollerne er under udvikling.

Læs også: “Netflix sætter Will Smith-film i bero i kølvandet på Oscar-lussing”

Rivulet Films og Village Roadshow Pictures står bag “Law Abiding Citizen”-fortsættelsen. Hvornår vi kan forvente at se den, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: