Ghita Nørby laver film sammen med “Nordvest”-instruktør


Hvis du har set Michael Noers to første spillefilm, “R” og “Nordvest”, så var det nok næppe Ghita Nørby, du regnede med at se i instruktørens næste spillefilm. Men det er ikke desto mindre tilfældet. For optagelserne til deres fælles projekt, “Nøgle hus spejl”, er netop gået i gang.

Se også: Filmz TV: “Nordvest”-interview med Michael Noer

Filmen handler om den 76-årige Lily, der er flyttet på plejehjem sammen med sin syge mand, Max. Efter et langt liv sammen må hun overlade ansvaret for plejen af Max til det professionelle plejepersonale. Da ’Piloten’, en charmerende ældre mand, flytter ind i lejligheden overfor, oplever Lily for første gang en kærlighed og lidenskab, som hun har savnet i sit ægteskab. Hun bliver forelsket. Det bliver starten på et opgør med frihedstrang og længslen efter at opleve og udleve kærligheden i livets efterår.

Mens Ghita Nørby vil kunne ses i hovedrollen som Lily, så vil svenske Sven Wollter (“En sang for Martin”) spille hendes mand, Max. Det vil være første gang, de to skuespillere arbejder sammen. “Nøgle hus spejl”, der er baseret på en historie af Michael Noer og et manuskript af Anders Frithiof August (Dirch”), har forventet premiere i 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: