Det næste kapitel i Reitman-familiens “Ghostbusters”-franchise får julepremiere.

Efter succesen på Jason Reitmans genoplivning af “Ghostbusters”-franchisen, “Ghostbusters: Afterlife”, er Sony gået i gang med flere fremtidige projekter omhandlende genfærd og gespenster. Her er to animationsprojekter – en serie og en film – undervejs, og ikke mindst får vi også en fortsættelse til “Afterlife”.

Læs også: “Animeret ‘Ghostbusters’-film og -serie er under udvikling – ‘Afterlife’-instruktør Jason Reitman er tilkoblet”

Nu har The Hollywood Reporter rapporteret fortsættelsens premieredato. Den 20. december 2023 kan filmen ses i de amerikanske biografer, hvilket betyder at vi højst sandsynligt kan se filmen herhjemme i juletiden.

Som det blev teaset i slutningen af “Afterlife”, tager vi i fortsættelsen tilbage til New York City. Reitman og forfatter Gil Kenan teasede da også tidligere på måneden filmens handling og setting, da de fortalte til THR, at filmens kodenavn er “Firehouse” (brandstation). Her hentydes der naturligvis til det originale Ghostbusters-hovedkvarter.

“Ghostbusters: Afterlife” fortsatte i samme univers som Ivan Reitmans to originale 80’er-film – til forskel fra Peul Feigs 2016-reboot. Dog lå fokus denne gang på Dr. Egon Spenglers børnebørn, og de originale ghostbusters blev i stedet biroller. Hvordan rollefordelingen kommer til at se ud i fortsættelsen er ikke til at sige endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: