Gossip Girl”-stjernen Blake Lively har fået rollen som Green Lanterns kærlighedsinteresse Carol Ferris i den kommende superheltefilm “Green Lantern”.

Filmen handler om Green Lantern (Ryan Reynolds), der er i besiddelse af en “kraftring”, som kan frembringe forskellige kraftfelter, styret af bærerens viljestyrke.

Optagelserne til filmen går i gang om 10 uger i New Orleans. Filmen er sat til at få amerikansk premiere i juni 2011.

Sommeren 2011 ser dermed ud til at blive en ægte superheltesommer – udover “Green Lantern” får også “Thor” og “The First Avenger: Captain America” premiere. Desuden håber Sony på, at “Spider-Man 4” kan nå at være klar til samme tidspunkt, men det er endnu usikkert.

Se også: Martin Campbell samler teknisk stjernehold til “Grønne Lygte”.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Petrescu 12 år siden

Hmmmmmm.... En serieskuespillerinde. Dog har jeg ikke set den pågældende serie, men min mistanke vækkes altid. Dog må tvivlen komme Martin Campbells kompetence til gode.
Gravatar

#2 Riqon 12 år siden

#1 - Hvad mener du med serieskuespillerinde? Ligesom Jennifer Aniston? Geena Davis? Martin Sheen? Der er så vidt jeg ved ikke nogen regler for, at man enten skal lave tv eller film. Og når det gælder Blake Lively (der også har været med i en del film efterhånden), så er hun både habil skuespillerinde og et skår ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Nicki52 12 år siden

Vi der ikke ser serien har ikke kunne bedømme hende og hun spiller ligefrem ikke med i noget vi kender. Måske "New York, I Love You" men der spiller hun bare kæreste. Så for os er hun en serieskuespillerinde indtil hun bliver mere kendt i film.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Petrescu 12 år siden

#2
Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte.
Blake Lively er markant yngre (+10 år) end sin kærlighedsinteresse, Ryan Reynolds. Det er ikke hendes fejl at hun er født på det tidspunkt, men det hjælper ikke på min indstilling til hende.
Af de film du nævner, her hun spiller rollen Girlfriend, hun er med i The Sisterhood of the Traveling Pants 1 + 2, samt fire film som nok de færreste har hørt om.

Alt i alt, så tror jeg at tvivlen om hendes talent må stå mere end ubesvaret hen hos mig ;-)

At du fremhæver Jennifer Aniston, Geena Davis og Martin Sheen får mig ikke til at bruge termen serieskuepiller/inde mere positivt, hvor specielt sidstnævnte og yngste, stadig mangler at bevise at skridtet fra serie og film kan lade sig gøre for hende.
Gravatar

#5 filmz-Utyske 12 år siden

#4 -

Alder? Virkelig..? Det var sgu et noget underligt argument, i lyset af at alle i Hollywood, bortset fra måske børneskuespillerne, har spillet en anden alder, end de er i virkeligheden. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

#4
Så du bryder dig ikke om børnefilm, hvor børn er hovedpersonerne?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Riqon 12 år siden

#4 - Jeg har egentlig ikke taget stilling til, om hun passede til den specifikke rolle, hun skal udfylde, da jeg intet ved om Green Lantern. Nu du nævner Ryan Reynolds, så skal det vel også siges, at han om nogen kan kaldes en "serieskuespiller", og så virker castingen af Blake Lively vel egentlig ganske meningsfuld.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Petrescu 12 år siden

#7
Ryan Reynolds startede ganske rigtig som serieskuespiller, men jeg vil mene at han har noget mere på sit CV end Blake Lively, bl.a. Chaos Theory hvor han viser at han er mere end blot en joke og et smil.

# 5 + 6
Hvis man kan misforstå det, så skal man. Lad mig uddybe: Det har ikke noget at gøre med hendes alder. Det er hendes alder i forhold til Ryan Reynolds' alder jeg ikke bryder mig om: En markant yngre kvinde er kærlighedsinteresse for hovedpersonen. Det er et yderst velkendt fænomen i Hollywood, men det hjælper ikke på troværdigheden i min bog. Men hey, det er jo bare min egen præferencer i forhold til at opbygge et troværdigt forhold på film ;-)
Gravatar

#9 filmz-Utyske 12 år siden

#8 -

Ja, eftersom dit indlæg ikke ligefrem at tydeligt, så giver det jo rum for misforståelser. :)

Men ok, det gjorde ikke argumentet mindre underligt, da der jo er tusindvis af film derude, hvor der er 10+ år imellem skuespillere, der skal forestille at være i forhold med hinanden, alt fra "Gone with the Wind", over "Basic Instinct" til "Closer", hvis det er din generelle holdning til aldersforskel mellem skuespillere, der ofte spiller en helt anden alder, end den de har.

Men hvis nu Lively spiller en rolle hvor hun er 26 og Reynolds skal forestille at være 30..?
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#10 Eat this 12 år siden

Why Ryan is Marvel films???

Ryan som Hannibal King = til grin

Ryan som Deathpool = mega lort

Ryan som Green Lantern = sikkert lort igen

Skriv ny kommentar: