“Avengers 3” har titlen “Infinity War”. Men hvad med “Avengers 4”, der afslutter Marvels Phase 3? Nu er den titel måske også blevet afsløret.

Se også: ”Avengers 3″ bliver et crossover af “Infinity War” og “Infinity Gauntlet”

Marvel Studios vil ellers først annoncere titlen til “Avengers 4” i forbindelse med næste års “Avengers: Infinity War”.

Men nu er Zoe Saldana, der spiller Gamora i “Guardians of the Galaxy”-filmene, måske kommet til at afsløre titlen et år før tid:

”‘Guardians’-holdet har lige indspillet deres del af ‘Infinity War’, den første del, og så vender vi alle tilbage senere på året til ‘Gauntlet’,” siger Saldana i en Twitter-video.

Som bekendt havde de to “Avengers”-film her i Phase 3 i første omgang fået titlen “Infinity War Del 1 & 2”, hvilket Marvel Studios siden droppede – “Avengers 4” skulle have en egen titel.

Og det bliver altså sandsynligvis og ikke overraskende “Avengers: Gauntlet”, der refererer til det våben, som Thanos i tegneserierne vil anvende til at imponere Døden med døde sjæle.

Dette gauntlet-våben, en handske, som Thanos iførte sig i “Avengers: Age of Ultron”, antændes med Infinity Stones, der sandsynligvis bliver hovedmålet i netop “Infinity War”.

Holder titlen stik, så kan det tyde på, at de to “Avengers”-film reelt set bliver en “Del 1” og en “Del 2”, selv om Marvel Studios tidligere har benægtet en så tydelig sammenhæng.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gorman 1 år siden

Er bare så klar på disse 2 film. Mon the Vision afløser Adam Warlocks rolle i tegneserien . Kunne tyde på det med mind gem i panden.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Gorman 1 år siden

okay det skal the Vision så ikke, jf. Gotg2 :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: