Gravity”-instruktøren Alfonso Cuarón, der tidligere på året blev belønnet med en Oscar for sin instruktion, er ifølge Hollywood-reporteren Nikki Finke i dybe forhandlinger om at instruere den første film i den kommende “Harry Potter”-trilogi, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Se også: Første film i ny “Harry Potter”-trilogi får premiere i 2016

Cuarón har tidligere instrueret den tredje film i “Harry Potter”-serien, “Harry Potter og Fangen fra Azkaban”, så “Fantastic Beasts and Where to Find Them” vil i givet fald være et gensyn med J.K. Rowlings magiske univers for den mexicanske instruktør.

For et par måneder siden blev Cuarón spurgt, om han kunne tænke sig at instruere den kommende “Harry Potter”-film, hvilket han bestemt ikke var afvisende over for. Hvem ved, måske filmens producer, David Heyman, som også producerede “Gravity”, kan overbevise Cuarón.

Uanset om Alfonso Cuarón ender med at instruere “Fantastic Beats and Where to Find Them” eller ej, så vil filmen få verdenspremiere den 18. november 2016.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 David Munch 9 år siden

Vent, de vil tage instruktøren som indspillede den bedste af filmene, og sætte ham til at lave en mere? Jamen, jo tak da!
Gravatar

#2 a2g 9 år siden

Kunne ikke have sagt det meget bedre selv ^
Gravatar

#3 the_paki_don 9 år siden

*joins the choir
Gravatar

#4 Kyllingebenet 9 år siden

Er det nødvendigt med flere HP film?
Mental striptease..

Skriv ny kommentar: