Marvel har netop udsendt en ny trailer til den kulørte action-komedie “Guardians of the Galaxy”, der bringer en lidt mere obskur del af Marvels tegneserie-univers op på det store lærred.

Se også: Kom bag om “Guardians of the Galaxy” med Bradley Cooper og Vin Diesel

“Guardians of the Galaxy” omhandler den selvglade tyv Peter Quill, der ynder at kalde sig selv Star-Lord. Efter at have “kommet til” at stjæle en mystisk og magisk kugle fra den magtfulde Ronan, må Quill slå sig sammen med en gruppe af universets værste udskud for at kunne beholde sit trofæ, der viser sig at være mere magtfuld, end han havde regnet med.

Kuglen er Ronans kæreste eje, og han planlægger at bruge trofæet til at overtage hele universet. Med livet som indsats og hele galaksens skæbne i puljen er det derfor op til Quill og resten af holdet at yde modstand mod Ronan, inden det er for sent.

Chris Pratt (“Moneyball”) har hovedrollen som Quill, mens resten af holdet udgøres af Bradley Cooper som den talende vaskebjørn Rocket Raccoon, Vin Diesel som det træ-lignende væsen Groot, Zoe Saldana (“Avatar”) som Gamora og Dave Bautista (“Riddick”) som Drax the Destroyer. Derudover medvirker skuespillere som Benicio Del Toro (“Traffic”), Djimon Hounsou (“Blood Diamond”), Glenn Close (“Dangerous Liaisons”) og John C. Reilly (“Chicago”) også.

“Guardians of the Galaxy”, der er instrueret af James Gunn (“Super”), som har skrevet manuskriptet i samarbejde med Nicole Perlman, får dansk biografpremiere den 31. juli.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 Jarvis 8 år siden

Marvel, yes, yes, yes.
Gravatar

#2 Riqon 8 år siden

Nope. Still nothing.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 bruno 8 år siden

Jeg er frisk. :)
Gravatar

#4 elwood 8 år siden

Ser ganske underholdende ud.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Kyllingebenet 8 år siden

Den ser da meget underholdende ud. Giver den en chance.
Mental striptease..
Gravatar

#6 Batsy 8 år siden

Ser jo vældig god,
Awwww yeah
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 Ericmase 8 år siden

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL er det eneste jeg kan sige til dette... Ellers er jeg frisk (lol?).
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#8 tricopulus 8 år siden

marvel styrer!!!
dc forstyrrer !!!!

make my marvel!!!!
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#9 the_paki_don 8 år siden

Er den spoilerific? Vil gerne se traileren, men vil heller ikke vide for meget.
Gravatar

#10 elwood 8 år siden

Altså den viser scener fra filmen, så hvis du ikke vil se det then don't, med det sagt nej jeg har ikke indtryk af at den spoiler noget, en masse action og lidt af de samme scener fra tidligere.

Men ligesom jeg altid siger tit er spoilers kun noget man ved er spoiler, hvis folk gør opmærksom på det er spoiler, det er som regel dem som kender historierne filmene er baseret på uden af.

Den anden form for spoiler som ikke kan undgåes, hvis man ser traileres, er den hvor man ser nogle scener f.eks. en person i nogle bestemte scener, der ser vigtige ud i filmen, og når man så ser selve filmen, og man forledes til og tro at nu er en hvis karakter død i filmen, så ved man fordi man endnu ikke har set den scene fra traileren, at det ikke er sandt og derved "spoiles" men i the moment, men det er nu ganske normalt at det sker, bare ikke så mange der påpeger den lille ting.

Men nej jeg følte ikke den spoilede, det er blot en tju bang action sammensat trailer, hvor man også lige høre Raccoon tale lidt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: