Det var ordentlig godbid, Marvel kastede ud til fans af superhelteensemblet The Avengers i går. Her afslørede de nemlig handlingen til den længe ventede opfølger ”Avengers: Age of Ultron”, som du kan læse nedenfor:

Se også: Marvel planlægger yderligere optagelser til “The Avengers: Age of Ultron”

”Da Tony Stark forsøger at genoplive et skrinlagt fredsbevaringsprogram, går tingene skævt, og Jordens mægtigste helte, herunder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow og Hawkeye, bliver sat på den ultimative prøve, da planetens skæbne hænger i en tynd tråd.

Den skurkagtige Ultron dukker op, og så er det op til The Avengers at stoppe ham fra at gennemføre sine frygtelige planer. Snart baner ustabile alliancer og uventet action vejen for et episk og unikt, globalt eventyr.”

“Avengers: Age of Ultron” får dansk premiere den 23. april 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Gridlock 5 år siden

Hmm det bliver spænende og se den første avengers film var rigtig fed nu for vi og se om nummer 2 kan følge i sporende på den.
Gravatar

#2 Hassager 5 år siden

Det mest overraskende stykke information i denne synopsis, må være brugen af ordet "skrinlagt" (dormant) om fredbevaringsprogammet. Dette kunne tyde på, at Hank Pym måske alligevel har haft en finger med i spillet, hvad angår skabelsen af Ultron, ligesom i tegneserien. Dette er ellers tidligere blevet afvist af Joss Whedon, der påstod, at Ultron i MCU-udgaven bliver kreeret af Tony Stark.
Gravatar

#3 Kau 5 år siden

Den skurkagtige Ultron dukker op, og så er det op til The Avengers at stoppe ham fra at gennemføre sine frygtelige planer"

No shit…………….
Gravatar

#4 mrF0x 5 år siden

Meanwhile in Gotham: "Superman intercepts cartheft"... Bruce Wayne denies any connection to the events of, claiming participating at a MMA show in Metropolis.. :P


http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Zack-...


:P
Gravatar

#5 HighFlyer15 5 år siden

Hvor ser vi lige den godbid henne?
Al information kunne enhver have regnet ud selv.
Det eneste information, som ikke var TOTAL åbenlys, er "Tony Stark does something and something happens"

Så vi får at vide at Tony gør noget og alt andet vidste vi på forhånd. Sikken en godbid! Nomnomnom..
Gravatar

#6 Gasivodo 5 år siden

Jamen hvilke byer er IKKE blevet smadret? (snakker - i Hollywood regi)

Suk, KAN ikke mere superhelte#%%#&=%/(indsæt kranium/dødningehoved)!!=... Nå hva'.. En ny Mumie(1999) remake kan vel redde det hele..:-(((
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 Kviesgaard 5 år siden

#4

Go humor :)
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: