Normalt er det anmeldere eller branchefolk, der har æren af at uddele de fine filmpriser år efter år. I Danmark er det Bodil og Robert, i Hollywood er det Oscar og Golden Globes. Men ved People’s Choice Awards bestemmer folket, hvem der skal vinde. De nominerede er blevet offentliggjort til People’s Choice Awards 2016.

Se også: ”Jurassic World” slår “The Avengers”: Nu den tredjestørste i filmhistorien

Ligesom til de øvrige prisfester så uddeles der et hav af forskellige priser. People’s Choice Awards belønner både film, tv og musik.

Den vel nok største og vigtigste pris er årets favoritfilm, hvor “Avengers: Age of Ultron” skal dyste imod “Jurassic World”, “Inderst inde”, “Fast & Furious 7” og “Pitch Perfect 2”.

Hos de kvindelige skuespiller skal vinderen findes blandt Anne Hathaway, Melissa McCarthy, Meryl Streep, Sandra Bullock og Scarlett Johansson, imens de mandlige konkurrenter til den folkelige pris er Channing Tatum, Chris Pratt, Johnny Depp, Robert Downey Jr. og Will Smith.

Prisfesten er blevet afholdt siden 1975, og over 72 millioner har stemt om nomineringerne, hvoraf du kan se den fulde liste her.

People’s Choice Awards 2016 afholdes d. 6. januar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Giraffen 7 år siden

Pest eller kolera.
Gravatar

#2 Lazlo H 7 år siden

Jurassic World er jo lysår foran den tunge, træge og kluntede Avengers 2. Let og se-venlig underholdning burde vinde over en for lang omgang rod krydret med noget af det mest kunstige og rædsomme cgi (åbningsscenen). Det er en sørgelig tid hvis folks kritiske sans ikke kan se igennem noget så generisk og larmende tomt som A2.

Som populær-film burde J-World og FF7 være mere oplagte valg
Gravatar

#3 Plissken 7 år siden

Jeg har det lige omvendt med Avengers og Jurassic.
Men jeg må jo være en af de sørgelige så... o.O
When there's no more room in hell...
Gravatar

#4 SublimeKen 7 år siden

#2

At du synes JW er lysår foran A2, fortæller måske mere om din manglende kritiske sans, end andres. Eller det kunne måske - bare måske - være at folk havde forskellig smag, og at kritisk sans hvad angår underholdnignsfilm handler mere om subjektivitet, end objektivitet, med mindre vi snakker det tekniske bag dem, samt skuespillet.

Må indrømme at Jurassic World var noget af en tom oplevelse for mig. Langt mere latterlig dum end Avengers 2. CGI'en var også objektivt værre i JW end i A2. A2 var for mig let og se venligt, hvorimod JW nærmest føltes som en kluntet parodi på den originale, som forvandlede Chris Pratt's normale karismatiske personlighed om til en kedelig, tør og stereotypisk tuff guy.

Med det sagt var A2 stadig en skuffelse, på den måde at den var ikke så god som jeg havde håbet, med massere af scener klippet ud som havde skabt en bedre helhed, var de blevet, samt lidt for tegnefilmsagtig, men stadig seværdig dog. JW var ikke en skuffelse for mig, for havde ikke regnet med noget alligevel. Den var ligeså latterlig uintelligent og dårlig som jeg havde regnet med!
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Fandt nu også A2 noget bedre en JW, men det er en smags sag.
Gravatar

#6 Lazlo H 7 år siden

Det er nemlig smag og behag, just präcis.

Men man kan ikke diskutere hvorvidt åbningsscenen i A2 er en gang kunstig grim cgi eller ej. Det må enhver da kunne se?

Og nuvel - det hele er som nævnt i afdelingen for tomme metervarer fra bulder-og-brag hylden og det er jo sjældent her det store film-sus ligger

Personligt håber jeg at A2 deler Rasberry Awards sammen med Terminator 5 og Spectre. Der har godt nok været nogle frygtelige Blockbustere i år. Håber The Force Awakens kan følge efter Fury Road, så vi i det mindste får to formidable franchise-fortsættelser i 2015
Gravatar

#7 Therewillbeblod 7 år siden

Peoples choice award, viser kun èn ting = Folk elsker lort!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#8 RuneSøndergaard 7 år siden

Therewillbeblod (7) skrev:
Peoples choice award, viser kun èn ting = Folk elsker lort!


Så fordi du ikke kan lide dem, er det lort?

Hvad ellers skal resten af verden holde sig fra?...

Skriv ny kommentar: