Warner Bros. har lagt store DC Comics-planer for de næste mange år. Heriblandt for to endnu ukendte film, hvor det regnes for næsten sikkert, at den ene bliver en ny Batman-film. Meget tyder nu på, at den anden bliver en Harley Quinn-film.

Se også: Warner Bros. annoncerer yderligere to DC Comics-film

Det er The Hollywood Reporter, der nu erfarer, at der er fremskredne planer om en Harley Quinn-centreret film, der dog ikke bliver en solofilm som tilfældet med Ben Afflecks Batman-film.

Derimod vil Warner lave en film med de mange kvindelige helte og skurke fra DC Comics-universet. Her nævnes foruden Quinn navne som Batgirl og Birds of Prey, men intet er endnu officielt.

Spørgsmålet er så, om denne film bliver ud over den rygtede “Suicide Squad 2”, eller om det bliver i stedet for netop den?

De to endnu ukendte DC-titler – men altså ganske sikkert “The Batman” og muligvis denne Harley Quinn-film – er planlagt til 2018 og 2019.

Harley Quinn kan opleves i sensommeren som en del af “Suicide Squad”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 JimmyLarsenDamsgaard 6 år siden

Tror det er for tidligt at sige TAK, meeen... hun er da den mest interessante del af Suicide Squad.
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

I de trailers der har været, er hun det den der stjæler alt fra de andre af :) Og se ud til hun ramme rollen 100%. Så hvis de er tilfældet så er det fuldt ud fortjent hun får sin egen film :)
Gravatar

#3 Hive 6 år siden

Minder mig om da de gav Catwoman hendes egen film.
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 Den der holder jeg dig lige op på :)

Skriv ny kommentar: