Den længe ventede opfølger til Frank Miller og Robert Rodriguez’ “Sin City” fra 2005 er ikke blot en film, som fans ser frem til – også producer Harvey Weinstein venter spændt på det næste kapitel i historien om syndens by.

I en snak med SCi FI Wire nævner Weinstein, at det bestemt er en topprioritet at give “Sin City 2” grønt lys, og at han ser meget frem til at se manuskriptet til filmen.

Weinstein er ligeledes overrasket og glad for at høre, at Miller allerede arbejder på det næste kapitel – noget, som han ikke ventede ville ske allerede, og som han faktisk intet havde hørt om.

”Jeg håber, at han er ved at færdiggøre et manus,” udtaler produceren. ”Vi kommer helt sikkert til at lave en ‘Sin City 2’ før eller siden.”

Når Frank Miller engang færdiggør sit manuskript, er Robert Rodriguez igen klar på at instruere filmen side om side med Miller, som de gjorde det på den første film.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Is 15 år siden

Jeg ser også frem til Sin City 2 ;-)
Gravatar

#2 filmz-Koger 15 år siden

ismet (1) skrev:
Jeg ser også frem til Sin City 2 ;-)


Ja nemlig alle vi andre se også meget frem til Sin City 2:P
www.bliza.dk <-- Personlige hjemmesider er jo bare hygge :p
Gravatar

#3 Samain 15 år siden

Må ærligt indrømme, at jeg ikke helt tror at konceptet kan klare en film mere. Den første var rigtig god, men en hel film mere... Tror mere det vil komme til at minde om et remake, end en egentlig forsættelse.
Gravatar

#4 Spanner 15 år siden

Jeg troede, at han var færdig med at skrive manuskriptet?

http://filmz.dk/sin-city-2-optagelser-rykker-naerm...
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

#3 -

Hvordan kan det minde om et remake, hvis det er en helt anden historie? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Samain 15 år siden

#5 hehe rigtigt. Det jeg mente var at den visuelle stil og de fleste af plotene i hans Sin City tegneserier er meget identitiske, men lad os nu se når den kommer om den er noget værd. den første var jo fed nok.

Skriv ny kommentar: