Der bliver ikke mere NBA-drama med Magic Johnson og resten af LA Lakers på HBO i denne omgang.

Fra en serie med en titel som “Winning Time” skulle man tro, at man ville få en euforisk afslutning med propper og champagne flyvende her, der og alle vegne. I stedet sidder man med følelsen af en flad omgang danskvand.

HBO har nemlig bekræftet over for flere amerikanske medier, heriblandt The Hollywood Reporterat serien ikke vender tilbage efter sin anden sæson, som netop har haft premiere på sit sidste afsnit.

Serien, hvis fulde titel er “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty”, får dermed ikke den afslutning, som mange – inklusive holdet bag serien – havde håbet på. Det giver skaber Max Borenstein da også udtryk for på X i et opslag, du kan se nederst i artiklen.

“Winning Time” er den anden HBO-serie inden for en måned, der har fået trukket stikket. “Euphoria”-skaber Sam Levinson og Abel “The Weeknd” Tesfayes mildest talt skuffende “The Idol” blev nemlig aflyst efter at have færdiggjort blot en enkelt sæson.

Læs også: “‘The White Lotus’ får Sæson 3 på HBO”

Er man – på trods af at “Winning Time” blev fløjtet af for tidligt – stadig interesseret i at se Lakers-serien, kan begge sæsoner findes på HBO Max.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: