Nico Parker skal spille Sarah Miller, Joels datter, i HBO’s adaptation af videospillet “The Last of Us”.

Den unge “Dumbo”-skuespillerinde skal spille over for Pedro Pascal, der har rollen som Joel Miller, seriens hårdhudede hovedperson.

“The Last of Us” følger Joel, der under en zombieapokalypse af ukendte årsager får til opgave at smule den unge pige Ellie på tværs af USA. Serien tager udgangspunkt i et af de mest forfærdende og hjerteskærende spil i nyere tid, og “Chernobyl”-producenten HBO virker som den perfekte platform at vise den rå historie gennem.

Ellie bliver spillet af “Game of Thrones”-talentet Bella Ramsey, mens “Terminator: Dark Fate”-skuespilleren Gabriel Luna spiller Joels bror, Tommy. Derudover ser vi Merle Dandridge gentage sin rolle fra spillet sm Firefly-lederen Marlene.

Serien er indtil videre tilkoblet de tre instruktører Kantemir Balagov, Jasmila Zbanic og Ali Ababasi, der alle instruerer et afsnit hver.

“The Last of Us” har også fået et mere end kompetent hold bag tastaturet. “Chernobyl”-skaber, Craig Mazin, og det originale spils instruktør, Neil Druckmann, fungerer nemlig som seriens skabere og forfattere.

Vi mangler stadigvæk information om, hvornår serien får premiere, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 gladiator 3 år siden

Det er godt nok det mest WOKE cast, jeg har set længe.. de er gået så langt væk fra originalen, som de næsten kunne. Næsten.

Men det bekræfter også en i, at LoU2 var mere et provokerende woke “eksperiment”, end egentlig et godt spil, for de fortsætter ud af samme bane med serien.

Spændende. Er ikke den store fan af Pedro Pascal som Joel. Tvivler ikke på han kan spille en led satan - mere om hans statur kan følge med.

Skriv ny kommentar: