Disneys “Jungle Cruise” er lige rundt om hjørnet, og med to nye trailere har vi fået lidt mere at glæde os til.

Man skal ikke lade sig snyde af de to traileres indledninger. Efter en kort trash talk fra Emily Blunt rettet mod Dwayne Johnson og vice versa kommer trailerne, der har fokus på hhv. Blunts og Johnsons karakter.

Den komiske konflikt mellem stjernerne leder op til det interne samspil mellem de to karakterer, der tydeligvis er nogle fremtrædende og excentriske personligheder.

Læs også: “Emily Blunt og Dwayne Johnson er på tropiske eventyr i ny trailer t til Disneys ‘Jungle Cruise'”

“Jungle Cruise” følger Dr. Lily Houghton (Blunt), der hyrer Skipper Frank Wolff (Johnson), som på sin båd, La Quila, skal guide hende gennem Amazonas på et eventyr for at finde et mytisk helende træ, der kan ændre medicin for evigt.

Instruktør Jaume Collet-Serra (“The Shallows”) har samlet et imponerende cast, der sammen med Blunt og Johnson tæller stjerner som Paul Giamatti (“Sideways”), Jesse Plemons (“I’m Thinking of Ending Things”) og Edgar Ramírez (Eli Roths kommende “Borderlands”).

“Jungle Cruise” er den seneste Disney-film, der er inspireret af en Disneyland-forlystelse. Tidligere har vi set “Pirates of the Caribbean”-filmene, og det virker som om, at “Jungle Cruise” har draget masser af inspiration fra sørøverfranchisen.

“Jungle Cruise”-skibet sætter sejl imod biograferne og Disney+ med Premier Access på premieredagen den 30. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: