Den store TOYS”R”US-legetøjsbutik på Times Square i New York blev overrendt af samlere og fans, da de satte de nye actionfigurer fra den kommende “The Dark Knight” til salg, og det var især én bestemt figur, køberne gik efter. Inden for få minutter var Heath Ledgers Joker-figur således forsvundet fra hylderne.

Figuren viser Ledger i Joker-rollen, som han så ud kort inden sin tragiske død som 28-årig tidligere på året.

Det vurderes, at mange samlere købte flere eksemplarer af actionfiguren, der blev solgt for $10 stykket, i forventning om, at den vil blive et samlerobjekt. På auktionssiden eBay er figuren allerede sat til salg for $55.

“The Dark Knight” indtager de danske biografer 25. juli, 2008.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Martindan 14 år siden

Er det bare mig eller er filmfolk, fans og kritikere osv ikke lidt overgearet over Heath Ledgers død, der efterhånden er mere hype end berettiget?

Mener... manden fik aldrig og ALDRIG denne gestus eller opmærksomhed, mens han var i live...

Nu hvor han er død, er det jo gået helt amok...

tænk en rolle som jokeren skulle gøre dette... og mener endda mange var skeptiske da det i sin tid kom frem, han skulle være jokeren.
for cryin' out loud......
Gravatar

#2 Slettet Bruger [3689504465] 14 år siden

#1: Jeg er helt enig - der er gået hysteri i det!
Gravatar

#3 Ceepa 14 år siden

Måske er det fordi at batman universet følger SÅ mange mennesker verden over! Der er vildt mange der voksede op med den helt gamle serie, plus Tim Burtons versioner, tegneserier, tegnefilmsserier osv osv... Man kunne blive ved... Men om ikke andet, så er jeg overbevist om, uden at ha set Dark Knight, at Heath Ledgers rolle som jokeren uden tvivl bliver den største skuespillerpræstation nogensinde... Eller i hvert fald der op af! Bare for at finde ud af hvordan karaterens personlighed skulle være, lukkede Heath sig inde på et hotelværelse i kan ikke huske om det var 1 ELLER 2 mdr. for at undersøge hvordan figurens personlighed og karisma kunne formes! Det må siges at kalde det "dedication" for alle pengene! Det tror jeg ikke der er mange mennesker der kunne finde på...

bare ved at se på den sidste trailer der er kommet frem er jeg slet ikke i tvivl om hvor vild hans energi og dedication har været til hans rolle som jokeren! De små tiks, som tungen, øjnene, bevægelser osv, han fremgiver på lærredet bliver formidabelt hvis du spørger mig! GOGO heath!

Noget andet er! Det har altid været sådan at personer/kunstnere, der går hen og dør i en meget ung alder (28) som mange dør som, bliver idoliseret osv. pga. de tragiske omstændigheder! Jeg ved ikke hvorfor, men sådan var det f.eks. med James Douglas Morrison... Sådan er verden åbenbart bare bygget op... hehe
Gravatar

#4 tiany 14 år siden

...at Heath Ledgers rolle som jokeren uden tvivl bliver den største skuespillerpræstation nogensinde... Eller i hvert fald der op af!

Jeg tror ikke ligefrem du skal regne med at manden vinder(bliver nomineret til) en oscar, post mortum, for den rolle.
Jeg tvivler ikke på at manden nok skal gøre et godt job, men jeg synes folk ofte blæser det ud af proportioner - skal vi ikke lige vente til vi har set filmen og set det hele i en sammenhæng.

Jeg er nok en af de få som ikke rigtig tror på at TDK kan leve op til Batman Begins - men jeg er villig til at ændre holdning jeg vil bare gerne se mere end trailers inden jeg går helt i ekstase
Valar morghulis
Gravatar

#5 keitel 14 år siden

#4 enig, lad os lige klappe hesten, at på forhånd at kalde hans præstation den største nogensinde er måske en lille bitte smule overdrevet.

Gravatar

#6 Martindan 14 år siden

#5 - ja - den skal lige matche gode gamle Jacks joker først
for cryin' out loud......
Gravatar

#7 Highland Park 14 år siden

#6: Ja, det er utroligt så kort folks hukommelse rækker. Er som om hans geniale præstation er blevet fuldstændigt glemt af de fleste her i det voldsomme Nolan-/Ledger-massehysteri.
Det er lige før, at folk slet ikke behøver at se "The Dark Knight". De ved jo allerede, at den er et mesterværk af gigantiske proportioner og bruger enhver chance på at skamrose den overfor gud og hvermand.
Jeg græmmes...
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 Ceepa 14 år siden

Jeg tror at han bliver nomineret til Oscar næste for bedste birolle... Om det så bliver fordi han er død eller pga hans præstation er så lige det store spørgsmål :p
Gravatar

#9 filmz-Bruce 14 år siden

Hvem er Heath Ledger?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 The Insider 14 år siden

#7, hørt! :-)

#9, ham der fra Brokeback Mountain og The Day After Tomorrow :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: