Jack Nicholson fortalte for nylig i et interview, at han engang følte, at kvinder fandt ham uimodståelig, men at han ikke længere havde den følelse. Og at det gjorde ham ked af det.

Men ingen kan løbe fra alderen – selv ikke Jack, der i dag fylder 75 år. Skuespilleren, der har leveret en lang række uforglemmelige præstationer siden debuten i 1950’erne, kan måske ikke længe charmere trusserne af pigerne med sit ulvesmil, men han er stadig en af Hollywoods største.

I løbet af karrieren er det blevet til 12 Oscar-nomineringer og tre Oscar-statuetter for roller i “Gøgereden”, “Tid til kærtegn” og “Det bli’r ikke bedre”.

Derudover har Nicholson bl.a. gjort sig bemærket i film som “Chinatown”, “Ondskabens hotel”, “Batman”, “ Et spørgsmål om ære”, “Rundt om Schmidt” og “The Departed”.

Her på Filmz ønsker vi Jack tillykke med fødselsdagen og håber på mange flere gode film fra den efterhånden aldrende herre.

Hvad er dine favoritfilm med Jack Nicholson? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#21 jessup 11 år siden

MOVIE1000 (19) skrev:
#18 JEg har ikke set filmene, så var nysgerrig om det er noget jeg skal se snart ud fra andres positive oplevelse, eller om der godt kan gå nogle år, til en dag hvor jeg sidder og stener indenfor i regnvejr, og jeg pakker den op af kassen og tænker joh idag for den sgu lige en chance. :)

Men kom bare til at tænke på at jeg havde boksen, da jeg så nyheden :)


Jeg har set dem alle flere gange og de er alle gode. Five ...er bedst, King... Er rigtig god ogsmukt filmet og Last ... Er en af de bedste komedie dramaer fra 70 erne.
This is just until June

Skriv ny kommentar: